![]() |
|
İnsan Sağlığı ve Hastalıklar İnsan sağlığını etkileyen faktörler ve tedavileri |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hiç haz etmezdim, doktorlar tarafından da tescil edilmesi çok güzel
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bacak bacak üstüne atmanın zararlarını biliyorum. Varisim var zararlı. Ondan gayri son bir kaç yıldır kilo aldım istesem de atamıyorum.
Bunun dışında bacak bacak üstüne atmanın faydalarını da görüyorum. Tabi atanlar başkaları. Ben sadece bakıyorum. Tabii bu durumlar bakış açınıza bağlı. ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kamuya açık alandaki koridorda sandalyede oturur beyzade.
Sivri burunlu,kahverengi,tozlu pis ayakkabısını da, bacak bacak üstüne atıp sizin geçeceğiniz yere uzatır kaykılarak. Neredeyse ağzınıza sokacak gibi. Ninelerin çarparak geçmesine aldırmaz. Stres içinde olduğunuzda kavga çıkarmak için harika bir ortamdır. Tavsiye ederim. |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
O eskidendi @Liaaa ![]() |
|
![]() |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Alışkanlık olmuş. Bazen bacak bacak üstüne atınca daha rahat oturduğumu hissediyorum. Ne alakaysa artık.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben yapıyorum bazen bunun farkına vardığımda da bacağımı geri indiriyorum. |
![]() |
Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#19 |
![]()
Bacak bacak üstüne aymanın sağlıksız olduğunu biliyorum ama başka türlü oturamıyorum ki... Mini etek gitmişsek ne yapıcaz o zaman mecburen bacak bacak üstüne atacaksın... Sık sık bacak değiştireceğiz o zaman ...
Teşekkürler Liaaa ![]() |
![]() |
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#20 |
![]()
Çok uzun süreli bacak bacak üstüne atmak bence de sakıncalı. Ama arada bir yapılıyorsa herhangi bir sağlık sorununa yol açmaz sanırım.
Teşekkürler Canancığım. |
![]() |
2 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atmak, atmanın, bacak, necefzade, üstüne, Üzerine, zararları, zararlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |