![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Güzel bir konu.. ama belirtmekte lazım bu meyveler kesinlikle ilaç değildir sadece hastalanmadan önce tüketilirse,koruma sağlayabilir.. yoksa hasta olduktan sonra sırf meyve yiyerek iyileşen birini görmedim şimdiye kadar^^
#12 |
![]()
Doğru tabi.
Tamam, ilaçlar da bitkilerden yapılır ama ben, şifalı bitkiler adı altında tüm otların da başlı başına önemli hastalıkları tedavi ettiğine inanmıyorum. Ancak, senin de dediğin gibi Serseri, onlar hastalanmadan tüketilirse, vücut hastalıklara karşı bağışıklık kazanır diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hemen ekledim yer imlerine |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Düzenli ve aşırıya kaçmamak şartı ile her meyvenin sağlığımız açısından büyük yararları var. |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Konu çok güzel açılmış, resimler can çektirici..
#17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bir TV proğramına konuk olan bir uzman meyvelerden yeterli besini alabilmemiz için meyvelerin karışık olarak yenmemesi, aynı meyveyi bir kaç gün peş peşe, daha sonra başka bir meyveyi yine bir kaç gün peş peşe yemek gerektiğini belirtmişti.
Ben de meyveleri genelde bu şekilde yemeye çalışıyorum. |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Liçi meyvesinin tadını merak ettim. Tropikal bir meyve olmasına rapmen ülkemize hala gelmemiş. Bizim gibi üretmekten çok tüketmeyi seven topluma çok ayıp
![]() |
#20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ellerine emeklerine sağlık Canan harika bir görsellikte bilgi paylaşımı yapmışsın
![]() Bu saydığın meyvelerden bir kaçı hariç hepsini aşırı derecede severim.Sabah kahvaltıda bile mutlaka meyve bulundurmaya dikkat ederim ama özellikle çilek ve incir işte onların başına geçtim mi neredeyse bitirmeden kalkmam desem yeri birde pişiren olursa kestanenin tabi ![]() |
![]() |
6 Üyemiz Inatci'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
kaynağı, meyveler, vitamin, şifa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |