![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yok gibiysen var sayılmam Var gibiysen yok sayılmam Ya "var" ol, ya "yok" olayım Ortası yok, yok işte... Garip bir burukluk dilimde Hep kararsızlık dökülen kelimelerde Seviyor da, sövüyor da Gel ya da git Bileyim, bileyim işte... ![]() ![]() ![]() Ümitle edilen bir dua Sen bende yalnız "sen" değil İçimde büyüyen "aşksın" işte... *Banemin*
26 Üyemiz Banemin'in Mesajına Teşekkür Etti. | 33 Kurşun, aakinaksoy, Ayshe, Ayzıt, CadII, Canan, Cansuyu, Duayen, Ekin, Gece, Gülden, Insanlikarayan, KaLiNKa, Kardelen26, LaLe, Limon, Mathematician, Mediter, OkyanusunKalbi, Planner, Rukia, Türkü, Umit, Yorgun Yürek, Zeren |
![]() |
#2 |
![]()
Uzaklarda düşlenen bir hayal
Ümitle edilen bir dua Sen bende yalnız "sen" değil İçimde büyüyen "aşksın" işte... Böyle damara basıp,en derininden yakmazmısın insanın içini.. ![]() Ne diyim ustam.. Yüreğine sağlık... ![]() |
![]() |
7 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]()
Ben bu güzel şiire hiçbir şey yazmamışım.
Yanıtımı sadece ertelemiş olarak say Banemin ![]() Ellerine sağlık Banemin. |
![]() |
6 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hayaller hep uzaklarda olur. Yakında olsa zaten hayal değil gerçek olurdu. Keşke hayaller yakınımızda olsa...
Emeğine sağlık Banemin. |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
.
Yok gibiysen var sayılmam Var gibiysen yok sayılmam Ya "var" ol, ya "yok" olayım Ortası yok, yok işte... Yeniden okumak güzeldi. Tekrar teşekkürler ustam |
![]() |
5 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 |
![]()
Ben de kendime teşekkür ediyorum.
İyi yazmışım... ![]()
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yine müthiş! Okudukça bunları, iyi ki gelmişim diyorum buraya, iyi ki kalmışım..
Teşekkürler, kaleminize sağlık.
5 Üyemiz Planner'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#8 |
![]()
Sizlere ve bu güzel yorumlara da teşekkürler o zaman.
![]()
![]() |
#9 |
![]()
Güzeeelll. Teşekkürler...
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Adamın Fotoğrafçılığı: Eh!
Kaptanlığı: Rezalet Ama kalemi eline alınca, İster hikaye, ister anı, isterse de şiir olsun, değil yazmak konuşturuyor. ![]() Fazla övmeye de gelmez, (duymasın ama epey şişmiş, adonis kasları hak getire) patlar , mazallah! ![]() Ama harika yazıyor ne yapayım, ne demişer; ''Sezar'ın hakkını, Sezar'a vermek gerek!'' Eline ,yüreğine sağlık Banemin. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
düşlenen, hayal, uzaklarda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |