![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sitemim...
[MEDIA]http://www.main-board.eu/atesilter/swf/250.swf[/MEDIA] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
![]()
Hem sitemle yerden yere pat küt vurmuşsun kişiyi, aynı zamanda da sevginle sarıp sarmalamışsın.
İki tane de çakaydın ![]() Çok hoşuma gitti bu şiiir Banemin, ellerine sağlık. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Herşeye değer valla Lale...
![]() Teşekkür ederim düzenleme için... ![]()
#4 |
![]()
Ya ne salakça değil mi?
Anlamsızca tuşlara basmak Ve içinden geçenleri cartt diye Ortalığa bu şekilde dökmek... Sitem edecek kadar bile duygulara sahip olmak ne güzel.. Şanslısınız ustam.. Bende içimden geçenleri yazıyorum, yazmak rahatlatıyor biliyorum.. Ben sonrasında siliyorum yazdıklarımı,okuduklarımdan memnun kalmıyorum,sadece rahatlıyorum.. Sitemlerinizin yerine ulaşması dileğiyle, yüreğiniz dert görmesin ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
İçimden bir şey çıkmaması
Hepsi senin yüzünden Kilo mu aldın son zamanlarda Yer kalmaması ondan mı? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ulan geçmişini düdüklediğimin içi
İç değilde yolgeçen hanı sanki Kapat çıkış kapısını Giren-çıkan tek kapı kullansın Fazla yoğunluk olursa Kapı önünde yığılma başlasın... Sitemini çok güzel anlatmışsın Banemin süper olmuş.Eline sağlık. ![]() ![]()
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Güzel şiirler için teşekkürler Banemin, bu sefer nedense müziğide dinleyebildim.
#8 |
![]()
Herkes ne güzel yerlere takılmış ben neden acep buraya takıldım
![]() ![]() "Kilo mu aldın son zamanlarda" *** Bende kendi üstüme alınmıştım başlığı görünce. Foruma giremiyorum diye sitem ediyorsun sanmıştım ![]() *** Çok değişik ve güzeldi abicim teşekkürler. Düzenleme içinde eskiden cadılı avatarı olan Laleciğime ![]() |
![]() |
10 Üyemiz Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 |
![]()
Avatarla bütünleştiği için artık onu kullanmaktan vazgeçmiş Lilium.
![]() Takıldığın yere bakınca yürüyüşlerin pek bir işe yaramadığını düşündüm nedense. Az ye az!.. ![]() Teşekkür ederim yorumlarınız için. ![]()
#10 |
![]()
Hakikaten saçma ama hakikaten güzel bir şiirdi.
![]() İçinde geçen kilo kelimesini beğenmesemde... ![]() |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
sitemim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |