![]() |
![]() |
#21 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Döneceğim demiştim. ![]() Bu yorumda yazdıkların çok hoşuma gitti Lale... Önce teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. Hak ediyorsam ne mutlu bana... Tespitlerin o kadar oturmuş ki yazdıklarıma, bu nedenle ayrı bir cevap yazmak istedim sana. Ben hala "şey" diyorum bunlara. Çünkü yazarken şiir yazacağım diye başlamıyorum ve öyle kalıplara sokmuyorum kendimi. Kafiye uydurmaya veya bir kıtanın mısra sayısını diğeriyle tutturmaya da çalışmıyorum. Anlatmak istediğim kaç mısrada biterse o kıta o kadar mısra oluyor. ![]() Ben ne yazıyorum? ![]() Kendimi anlattığımı farkettim, bu nedenle üstteki satırdaki şaşkınlığım. Uçmuşum ben. ![]() Hep senin yüzünden. Sen uzatmasaydın, hadi uzattın bu kadar bari beni bu kadar net anlatmasaydın, bende uzatmaz ve kendini anlatan "şey!" durumuna düşmezdim... Teşekkür ederim bir kez daha hem emeğine, hem de bu değerli yorumuna... [MEDIA]http://storagestart2.divshare.com/launch.php?f=14243202&s=195[/MEDIA]
![]() |
#22 |
![]() Evet, umutlar hep var olmalı...
#23 |
![]()
İnsan iyi olduğu ''şeyde'' takdir ediliyorsa, kendisi de bunu biliyorsa, övünmeli elbette.
Kendini anlatman abes bir durum değil, ukalalık olmadıkça. Bir konuda iyiysen iyisindir. Fazla mütevaziliğe de gerek yoktur kanımca. |
![]() |
![]() |
#24 |
![]()
Banemin; düşündüm de sen bir daha yazma.
Sana bir şilt verdim; biri fikri ben verdim der, biri benim de emeğim var der. Şilt paraları pahalıya mal oluyor. ![]() İyisi mi yazma sen gardaş. ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]()
Ben kıyamam sana.
Daha da yazmam gayri... ![]()
#26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
okudum..dinledim..daldım..
uçuşan martılar müzikle salınıyor..şiir mısraları benden dalgalı.. kar yağıyor..var olan umutları yenilercesine.. mükemmel duygu karmaşasını bu dizeler topluyor olsa gerek.. ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]()
Dinliyordum sadece...
Uyanıklarda dinlesin istedim ![]() Çok güzel...
#28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Müziğin sesine geldim.
![]() Yeni yeni umutların filizlenmesi dileğiyle... |
![]() |
![]() |
#29 |
![]()
Konuya tekrar girdim sayenizde..
Tekrar tekrar okunacak kadar güzel bir yazı,ve dinlenecek güzel bir müzik.. Güzel yürekleriniz acımasın,tekrar teşekkürler.. ![]() Herşeyin ve herkesin bir Miladı vardır değil mi? Her bitiş ise, yeni bir başlangıçmış... O zaman, her başlangıç yeni bir Milad olmalı!.. Demek ki yaşam boyunca insanların bir sürü Miladı olabilir... Umut hep var olmalı.... |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
olmalı, umut |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |