![]() |
![]() |
#21 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#22 |
![]()
3 gün önce bankadayım ve telefonuma bir mesaj geldi.
"Paketiniz var, bilmem ne kargoya uğrayıp alın lütfen" yazıyordu. Aradan yarım saat bile geçmeden bu sefer çalan telefonum ve karşıdaki ses aynı şeyleri tekrar etti. Meraklanmıştım ve az çok tahminde ediyordum gelen pakette ne bulacağımı ve kimden geldiğini. Heyecan yapmıştım. ![]() Elime tutuşturulan pakete sıkı sıkı sarılıp evin yolunu tuttum. Yolda mıncıklamayı da ihmal etmiyordum paketi, içindekileri tahmin edebilmek adına... Nihayet evdeydim ve heyecenla açtım. Önce çıkan iki kitabı aldım elerimin arasına ama o arada masanın üzerine düşen nota takıldı gözüm. Okudum. ![]() Sonra paketin içindeki diğer paketi açtım ve kiloluk bir çay çıktı içinden. Hemde bende bitmekte olan ve çok arayacağım çayın biraz daha iyisi. Tadını bildiğim ve içerken zevk alacağım çay... Şimdi o çay dolabımda ve açmadım. Sadece açmak için zamanını bekliyorum. Son kullanma tarihine baktım. Çok kısa bir süre kalmış. Bekleyeceğim o tarihe kadar. Sonra mı? Höpürdete höpürdete içerim umarım. Nasıldı yazının adı... Çayını koydum, hadi Gel... ![]()
#23 |
![]()
Siir tadinda bir yazi.Süper bir anlatim. Insan senin siir ve yazilarini okurken, tasvir ettigin yerleri görüyor, yasadiklarini yasiyor adeta. Ellerine, yüregine saglik Banemin.
Eee...Kambersiz dügün mü olur ![]() ![]() Not: Yorumum, tekraren ilk yazinaydi Banemin. Ayni anda yazmis olacagiz ki üsttekini görmedim. Konsept: Dolaptaki cayin tarihini gecirme ![]() Kitaplar ne kitabiydi ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Müzikte yazı da çok güzel, çok beğendim, ellerinize sağlık
![]() |
![]() |
10 Üyemiz Juliet'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#25 |
![]()
Banemin, güzel yazıyorsun. Başlık konusunda başarılı olduğun çok açık. Bu başlığı görüp yazıyı okumayacak insan yoktur yeryüzünde. Teşekkürler paylaştığın için
![]()
![]() |
#26 |
![]()
Banemin zaten çay kolik, bizlerde sayende koliğinde koliği olduk, yüreğine sağlık...
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]()
Şifreyi çözdüm Banemin, paket Karadeniz'den gelmiş.
Nereden tahmin ettin dersen, orasını da sen bul ![]() |
![]() |
5 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#28 |
![]()
Lale, Banemin Ceylon yaprak cay icer ama
![]() |
![]() |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#29 |
![]()
Bu aralar benim de çaya ihtiyacım var
![]() |
![]() |
4 Üyemiz Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#30 |
![]()
İstediğiniz çay olsun...
Şahidimde var fena demlemem. ![]() Gelen çayın açılışını yapmak için önce kurdela kesmem gerekecek ama. Başka türlüsü imkansız. ![]() Yorumlarınız için teşekkürler...
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
çayını, hadi, koydum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |