![]() |
|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Herhangi bir sebepten dolayı uçağınız kalkmadı ya da uçak seferleri iptal edildi. |
![]() |
16 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
3 yıl önce İzmir'den Gaziantep'e seyhat etmek için bilet almıştım. Uçuş saati yaklaştığında teknik bir arızadan dolayı 120 dakika bekletileceğimiz söylendi. Sonra bindiğimiz uçağa İzmir-Antalya yolcularınında alındığını öğrendik. Uçak Gaziantep yerine Antalya'ya indi. Ordan da Gaziantep'te kalktı. Yaklaşık 4 saat bir gecikme ile ancak Gaziantep'te olabildim.
Durumu ilgili şirkete bildirerek şikayette bulundum. Müşteri memmuniyeti olarak tarafıma bir kişilik iç hat gidiş-dönüş bileti verileceği söylendi. Ben ise 5 kişilik bir aile olduğumu eğer beni gerçekten memmun etmek istiyorsanız 5 kişil gidiş-dönüş verin dedim. Kabul ettiler ve uçuş hakkımızı yaz tatlinde kullandık. ![]() |
![]() |
5 Üyemiz Egemen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]()
Dava açsaydın ödeyecekleri paranın yanında 5 biletin lafı olmaz onlar için...
![]() |
![]() |
4 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]() ![]() |
![]()
Yararlı bir konu, sık sık yaşadığımız bir durum ne yazık ki
![]() Şikayet etmeyi hiç denemedim çünkü sonuç alabileceğimi düşünmedim. Boşu boşuna uğraşmış olurum dedim kendime ![]() ![]() Teşekkürler paylaşımınız için =)
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Malum haftasonu yokum
![]() Gidiş uçağım 08:30, dönüş ise 15.45 saatlerine idi. 2 gün sonra bir mesaj geldi, 08:30'da olan uçağınız 10:10'a alındı diye, aradım yok bi ton opresyon bilmem ne'si ![]() Neyse aradan 3 gün geçti, yine 1 mesaj; Gidiş tekrar 08:30'a, dönüş ise 22:30'a ertelenmiş ![]() 7 saat erteleme ![]() Aradım tekrar, 7 saat erteleme mi olur benim işim erken bitiyo dedim ![]() Bileti iade edebiliyomuşum paranın tamamını geri alarak ![]() Ben yeni bilet nerden bulacağım peki ![]() Neyse onu da konuş konuş 18:10'a aldırdım ![]() Sonuç olarak baya bir kafa karışmasından sonra gidiş : 08:30, dönüş : 18:10 ![]() Son durum bu, ama maç bitmedi ![]() Teşekkürler Smy ![]() |
![]() |
4 Üyemiz Süperman'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 |
![]()
Teşekkürler Smyrna bilgilendirmiş oldun bizi...
![]() |
![]() |
3 Üyemiz Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşekürler smyrna güzel bir konuya deginmişsin .
![]()
![]() |
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Paylaşım için çok teşekkurler .
Oldukça uzun zamandır uçuyorum ,ancak bir defayı saymazsak hemen hemen hiç rotar yaşamadım ,ancak yirmi gun once kızım tatile giderken uç saatlik bir gecikmeyle (alandaki sis nedeniyle )uçak kalktı ,bu uç saatlik geçikme için havayolu şirketi altı ay içinde kullanılmak şartıyla kısmı para iadesinde bulundu . Ancak eger uçak kalkmasaydı ne yapmam gerekiyordu (tazminat konusunda )açıkçası bilmiyordum ,ama şimdi ogrenmiş oldum .
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
![]() |
3 Üyemiz Megan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Uçak Biletleri hakkında gerçekten bilinçsiziz, çok teşekkürler bu güzel paylaşım için.
|
![]() |
3 Üyemiz dulcinea'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Adadan Kadıköy e geçmek için vapurdayız. Ordan havaşa binip Sabiha gökçen e yetişicez. Yaklaşık iki saat var. İş ki vapurda ters taraftayız, bizim başkanla daldık lafa ve farkında bile değiliz vapur kadıköy de indirmiş yolcuları kabataş a yol aldı.. Hocam dedim biz bittik uçak kaçtı başka pilan yapalım
![]() ![]() ![]() ![]() İşte oluyor böyle şeyler Allah beterinden saklasın..! |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
haklarınız, iptal, rötarlı, seferdeki |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |