![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() S o f r a ![]() Şimdi bir rakı sofrasında olmak vardı. Şerefe diye kalkan ilk kadehlerden sonra, O masada yaşanacakların O masada kalması gerektiğini bilenler olmalıydı yanımda. İçmeliydik kana kana... Sohbet açmalıydı sohbeti, Girmeliydik kederden tasadan... Çıkmalıydık Heybeliden, Kalamıştan... Çırılçıplak olmalıydık. Yüzümüzden sıyırmalıydık maskelerimizi. Biz, biz olmalıydık. Anlatırken frene basma gereği duymadan, Dökmeliydik içimizdekileri. Gülünecekse, gülmeliydik katıla katıla, Ağlanacaksa, ağlamalıydık salya sümük. Çırılçıplak olmalıydık, Maskesiz... Şerefe diye kadeh kaldırmanın erdemini bilenler O dost sohbetler tütüyor burnumda. Paylaşmayı bilenler meclisinde Oturmanın güzelliğini arıyorum yine. Bu zıkkım yalniz gitmiyor işte. Hadi!.. Hepinizin şerefine... Banemin...
![]() |
#2 |
![]()
Şerefe.....
|
![]() |
6 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]()
![]() |
#4 |
![]() Ne güzel olurdu valla. Şöyle bir efkar dağıtsaydık. İçimizdeki sıkıntıları üzüntüleri herşeyi o rakı sofrasında bırakabilseydik. Fondada TSM şarkıları çalsaydı. |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Keşke iki kadeh içsekte bütün sıkıntılarımızdan kurtulsak ne güzel olurdu. |
![]() |
5 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
4 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
3 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#10 |
![]()
Geçmiş senelerde yazdıkların gibi güzel bir anlatım.
Biraz efkarlı gördüm seni Banemin. Doğru mu? Yüreğine sağlık. Teşekkürler... ![]() |
![]() |
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
sofra |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |