![]() |
|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Onlar da Bakan'ın gösterdiği tabloyu kendi teknolojilerine uysun diye alel acele yeniden hazırlamış olabilirler ve o esnada dijital ortamda hatalı yazmış olabilirler. Bilgisayar başındaki çocuğun dikkatsizliği olabilir.
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]()
Nanane, bu konuyu Oki'ye devredebilirsin bir müddet. Sen çok etkileniyosun.
|
![]() |
![]() |
#54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yanılmıyorsam Dünya Sağlık Örgütü Türkiye'deki ölüm ve vaka sayıları orantılı değil demiş.
Bence de. |
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
Konuyu elimizde doneler olsun ilerde bakarız nasıl ilerleme kaydedilmiş diye açtım. Etkilenme değil verilerin tam doğruyu yansıtmadığını düşünüyorum. Bazen bakan başka C.Başkanı başka söylüyor yada önce başka açıklayıp sonra deyiştiriyorlar ona dikkat çekmeye çalışıyorum. |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
Kolay değil her gün çok sayıda insan etkileniyor bu hastalıktan ama yapılacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı ne ise o kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. İnsanoğlu olarak dünyanın çivisini çıkardık. Bizelerede seceresini tutmak kaldı. |
|
![]() |
![]() |
#60 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |