![]() |
|
Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Takanı da takmayanı da kanser olabiliyor. Sütyenin bu konuda belirleyiciliği olduğunu sanmıyorum.
Teşekkürler Canancığım. |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Konuya hiç yorum yapasım gelmedi, ama yorumları okuduğumda hafif gülümsediğim söylenebilir.
|
![]() |
6 Üyemiz yasemen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#13 |
![]()
![]() |
#14 |
![]() Yatarken sıkı şeyler giymekten sakınıyorum. Hem rahat edemiyorum hem de yazıldığı gibi ağrı yapabiliyor bende. Kanser konusunda ben asla kanser olmam sağlıklı besleniyorum da demiyorum. GDO icat edildiğinden beri sağlıklı diye aldığımız ürünlere şüpheyle bakıyorum. Çernobil faciasından sonra hepimiz risk altındayız. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
gece, sütyen, takmak, uyurken, zararlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |