![]() |
|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
![]() |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]()
Olması gerekenden kat kat fazla besinlerin vucuda yüklenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum.Spor öncesi ve sonrası Doğal yoldanda alınan besinlere dikkat edildiği sürece kaslarlada sorun olmuyor.
Proteğin ağırlıklı,et,tavuk,yumurta,yoğurt,süt ama özellikle şu minicik ton balıkları bu konuda ideal spor sonrası haftada 3 gün yediğim zaman kas oranım çok iyi çıkıyor tecrübeyle sabittir tavsiye ederim. Vucut yapan sporcuların kullandığı ama hiç sağlıklı olmadığını düşündüğüm kimyasal toz, Birde bir tanıdığımın şehir şehir, kasap kasap dolaşıp kemik topladığını bunları sağlıksız koşullarda bir araya getirdiğini sonrada kozmatikçilere verdiğini düşününce ne kozmatik nede bu tür tozlara hijten konusundada güvenmiyorum. Paylaşım için teşekkürler @Canan'cım ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben zararlı olduğunu düşünüyorum. Tavsiye de etmiyorum. |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aman ha, sakın ha! Böbrek fonksiyonlarını ciddi şekilde etkiliyor; BUN ve Kreatinin değerleri bozuluyor. Vücut geliştirmeye devam eden bir tanıdığım bunlardan sık alıyordu, öncesi ve sonrası yapılan Biyokimya kontrol tetkiklerinde olumsuz yönde değişimler saptandı. Birbuçuk ay gibi kısa sürede... Her şeyin doğalı, protein kaynakları çok, bunlara ihtiyaç yok.
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Yapay olan herşeyin maalesef zararı da çoktur.
Kaldı ki neden bu tür şeylerin revaçta olmasına anlam veremiyorum. Eğer vücut için spor yapılıyorsa en basiti yumurta yersin her gün en az 3-4 tane.. Bunun zararı bile olmaz. Ama protein tozu kesinlikle.. Zaten üste @Scorer arkadaş güzel açıklamış. Böbreklerini veya Karaciğerini eline almak isteyen varsa kullansın.
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bir hafta önce akrabam tüp mide ameliyatı oldu...
Doktoru protein tozu önermiş... Aynı ameliyatı bende oldum benim doktorum ben istediğim halde asla olmaz demişti... Protein tozunun zaralarından da uzun uzun bahsetmişti... Birçok yerde çok zararlı olduğunu okudukça iyiki kullanmamışım diyorum... Paylaşımınız için teşekkürler @Canan ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sporcular çok sağlıksız şeyler kullanıyorlar. Çoğunda neden böbrek, kalp, karaciğer yetmezliği oluyor anlıyorum. Yapay olan bir çok gıdayı tüketmelerinin yanı sıra, hayvansal gıdayı çok tükettikleri için organlara zarar veriyor. Sürekli et yedikleri için bitkisel beslenmiyorlar enerjilerini de atamadıkları için karaciğerde birikiyor. Yapay ve doğal olarak proteinin ihtiyacından fazla alınması çok sağlıksız bence. |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vücut geliştiren biri olarak ilk iki yıl kullandım sonrasında günlük protein miktarını karşılayabilmek için
ton balığına tavuğa vb abandım hemen her gün tavuk yedim. Hala da et tüketimim çok fazla Buna rağmen yetmediği takviye yapılması gereken günler oluyor. Sonra evde kendi protein tozumu yapmayı öğrendim. Ama en doğalınıda yapsanız aşırı yükleme vücuda zarar verebilir. Ben bir zararını görmedim zaten asıl zararlı olan protein tozu değil steroidler ama sporculara tavsiyem acele etmeyin dengeli beslenin mutlaka günlük ihtiyacınızı hesaplayıp ona toz kullanın veya tavuk göğsü yiyin fazla protein alınca kas hızlı gelişmez. |
![]() |
3 Üyemiz Antares'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
herkes, kullanabilir, protein, tozu, zararlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |