![]() |
![]() |
#361 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Aslında görmeden ne desem boş olur. Yani tripodun hangi segmentte. Klasik tripodlarda cihazı sıkıstırmak için mandal ve yine birkaç yardımcı mandal olur bunun yanısıra terazi. Acaba telefon tutturucusumudur nedir. Bahsettiğin parça sabitse eğer makine İcin bir sorun olmaz diye düşündüm. Bu arada tripodun hayırlı kadrajım bol olsun. ![]()
![]() |
#362 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
https://urun.n11.com/tripod-ve-monop...onu-P375021717 |
|
![]() |
![]() |
#363 |
![]()
@İlya işte şunu diyorum bu tamamen başka bir ürün ama bütün tripodlarda bu çıkıntı var, aşağıdaki videoda videoyu çalıştırmadan önce de görülüyor ama göremiyorsan 45. saniyeden itibaren görebilirsin metal vidanın hemen sağında siyah bazen de yine metal görünümlü bir çıkıntı var.
http://www.youtube.com/watch?v=IXOUewHQmT8 |
![]() |
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#364 |
![]()
https://youtu.be/FgoRPZfAH0o
Burada bir kaynak var ve sanırım dediğim gibi ceptelefonu ile alakalı bir durum.
#365 |
![]()
Evet @İlya benim gönderdiğim videoda da görünüyor adam o çıkıntı hiç yokmuş gibi makinayı oturttu tripoda sanırım o yaylı bir şey makina oturunca içeri giriyor.
Çok sağol @ilya neredeyse iptal edecektim. Hayır kendi kendime soruyorum o çıkıntı kameranın oturmasını engelliyor olsa kim niye tripod alsın, kimse tripod almazdı. ![]() Neyse tekrar teşekkürler iyi geceler sana. ![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
![]() Alıntı:
![]() Sanada iyi geceler.
![]() |
#367 | |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#368 |
![]()
Tropodunu teraziye alıp güzel kareler çekebilirsin.
Bekliyoruzda. Bende aynasız bir makina almak için makınamı ve tüm ekipmanımı elimden cıkardım. Kardeşim japonyaya yerleşti ondan Sony a7r3 makina istedim burada çok pahalı o paralar verilip buradan alınmaz ama somzamanlarda korona engel oldu bakalım kısmet artık. Ayrıca Sony son ürünlerinde diğer rakiplerin fena tokatladı.
#369 |
![]()
Sağol @İlya valla senden de bekliyoruz artık güzel kareler, Sony'nin bir sloganı vardır Sony varken Sony alınır diye ben de aynasız Sony almak istemiştim önce ama çok pahalıydı o zaman bile, şimdi bilmiyorum fiyatları ama uçmuştur herhalde.
İyi düşünmüşsün bundan sonra artık aynasız devri olacak gibi, hayırlı olsun bakalım. ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atın, beni, çarem, kuşlar, sonsuzluğa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |