![]() |
|
Hayvanlar Alemi Gel kuçu kuçu... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#871 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Çişinin geldiğini hissetmiyor ortalığa yapınca daha rahatsız oluyor.Sık sık değiştiriyorum altını. |
|
![]() |
2 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#872 | |
![]() Alıntı:
Bu tür hastalıkta stres en büyük düşman ablacım çünkü stresli olduğu zaman bağışıklık sistemi düşebiliyor. Bunu da vetten öğrenmiştim. Mesela kediler bilirsiniz süpürgeden acayip nefret eder ve korkarlar biz bunu şaka sanıp bazen böyle şeyler yapabiliriz oysa bu tür şeyler oldukça streslenmelerine ve kolay hasta olmalarına yol açıyor. O yüzden kedinizin uyuduğu yerde çok gürültü olmasın. Temizlik yapacağınız zaman da kedinizi bir odaya kapatın stres olmasın^^ Bir odaya gazete tarzı birşeyler serin ve o odada belli saatlerde bırakın tuvaletini yapacaktır. Bu saatler belli saatler olsun ama bir rutine bindirin yapabiliyorsanız. Yeme içmede ve tuvaletinde sıkıntı olmadığı sürece sorun yok. Ne zaman bu sıkıntılar olursa mutlak vetten fikir alın ablacım.
![]() |
#873 |
![]()
Hakikaten nanane Heliosaga'nın da dediği gibi bir süre gözetim altında uygun bir yerde altını açsan nasıl olur ben de merak ettim, sıkılıyor olabilir Fıstık stres yapıyordur.
|
![]() |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#874 | |
![]() Alıntı:
Sol tarafta arkadaki yavruya da alıcı çıktı. |
|
![]() |
![]() |
#875 |
![]()
Güneşi çok seviyor arada aşağı bahçeye indiriyorum ortası temiz fayans orada altını açıyorum hem hava alsın hem biraz daha fazla güneş alsın diye.
|
![]() |
![]() |
#876 |
![]()
Fıstık bugün çok kötü sürekli kramp giriyor kasılıyor inim inim inliyo.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#877 |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
![]() Alıntı:
Veriyorum canım Sürekli tazeliyorum bayat su sevmiyor. Birde her kırap girdiğinde kendine gelir gelmez doğru yemeye gidiyor korkunca koşa koşa yemek yiyor. Ölüm korkusu sarınca kendini yemeğe veriyor.Bu nasıl bir mücadele. Çok canı yanıyor dünden beri ağlıya ağlıya bir hal oldum. |
|
![]() |
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#879 | |
![]() Alıntı:
Kramp girdiğinde çığlık atıyorum feci bir ağrı yapıyor, hayvancağız iyi dayanıyor. |
|
![]() |
![]() |
#880 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
2 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
acaba, beslediği, cevap, deneme, ekler, evinde, hayvanının, isteyen, köpüş, mavi, resmini, İsteyen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |