![]() |
|
Hayvanlar Alemi Gel kuçu kuçu... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevgili arkadaşım @Duayen'e bir sözüm vardı. Ben de hem onu yerine getireyim, hem de Forum Gerçeklilerin canlarını hepimiz tanıyalım istedim.
![]() **** ![]() **** ![]() **** ![]() **** |
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Çok tatlı bir köpeğin var Canan. Bu sayfa da yakında çok güzel hayvan resimleriyle dolacaktır. Bir çok üyemiz evinde hayvan besliyor. En erken bir zamanda bende evimde beslediğim hayvanların resimlerini ekleyeceğim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Canan, ne güzel şey böyle. Cinsi ve adı ne? Kıyamam taş maş demiyor yatıyor.
Benim ki ölse ne oturur, ne de yatar. ![]() Ben de yarın paylaşacağım. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Uslu bir siyah beyaz köpek cinsi ne ki.
Benimde bir kanarya kuşum var eklerim sonra.. paylaşımınız için teşekkürler Canan Hanım..
16 Üyemiz Deniz'in Mesajına Teşekkür Etti. | Aristo, Basakca, Canan, Efruz, Kardelen26, LaLe, Mediter, nurideniz34, Redwine, Sevda, StorMAnqeL, Suzim, Tntcool, Tura, İklim |
![]() |
#5 | |||
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Sıcağı hiç sevmez, özellikle serin yerleri arar ![]() Yarın güzel olacak ![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Şirin köpekmiş
![]() Diğerlerinide bekliyoruz ![]()
![]() |
#7 |
![]() |
![]() |
16 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. | Aristo, Basakca, Deniz, Efruz, Gülümsün, Kardelen26, Mediter, nurideniz34, Redwine, Sevda, StorMAnqeL, Suzim, Tntcool, Tura, İklim |
![]() |
#8 |
![]() Önce muhabbet kuşum vardı öldü . Çok üzülmüştüm ![]() Yıllar sonra beyaz Sibirya kurdu verdi arkadaşım . Çalıştığım için bakamadım başkasına verdim . Anlıyacağın maalesef yok Canancığım .
![]() |
#9 |
![]()
Sevimli yaramaz. Köpekler serin yerlerden hoşlanır.
Sıcakta dilleri bir karış çıkar. ![]() Büromda Harz Rolle 3 yaşında bir kanaryam var. Geçmiş ailesinde dünya ötüm şampiyonları var. |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konu için teşekkürler @Canan,
Kedmin bazı resimlerini, değişik konularda paylaşmıştım ama burada bir araya toplamak daha iyi olacak. Adı: Chiva (Kızım bu adı koydu, nedenini bilmiyorum) ![]() Yaşı: 1,5 (Erkek) Cinsi: Van-Ankara kırması (Mix) Bir aylıkken, Antalya/Konyaaltı Belediyesi Hayvan Barınağı'ndan aldık. Özelliği, beyaz ve mavi gözlü kedilerde sık görülen sağırlık. KEDİLERDE SAĞIRLIK Van kedileri ve sağır kedilerde görülen, asabilik - özgür birey olma duygusu , çok yüksek. Erkek ama kısırlaştırmak zorunda kaldık. ![]() Çünkü hem, ''Beni bırakın, gecelere akacağım uleyyynnn!'' diye naralar atıp konu komşuyu uyutmuyordu. ![]() Hem de (Buraları benden sorulur dercesine) eve koku bırakmaya başlamıştı. ![]() |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
acaba, beslediği, cevap, deneme, ekler, evinde, hayvanının, isteyen, köpüş, mavi, resmini, İsteyen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |