![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Bence hemen hazırlıklar başlanmalı, icraate geçirmeli. Yalnız metrobüsteki darbukacıları da istihdam etmek lazım, daha da geliştirelim TÜBİTAK’a sunarsın. ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 10 yıl önceki projem ve kimse sahip çıkıp geliştirmemiş @Booster...
#14 |
![]()
Kardeş...zurnayı işin içine dahil eteydin iyi olurdu.
Bilirsin zurnada peşrev olmaz. Ne çıkarsa bahtına. |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Ortaokulun yazında sitemize orkestra şefi abimiz taşınmıştı.. Mahallenin gençleri için konser düzenlemişti. Mahallemizde komşumuzun çocuğuyla Oya Bora’yı taklit etmiştim. Figürlerini kıyafetlerini herşeyini yapmıştık. Diğer arkdaşlarımız, Emel Sayın, Ebru Gündeş, Emel Müftüoğlu, Muazzez Ersoy olmuştu. Erkeklerde vardı. Burak Kut, Mustafa Sandal ve Tarkan'ı taklit etmişlerdi. Gecenin sonunda da şarkılar söylemiştik, danslar edilmişti. O konser sayesinde epey eğlenmiştik. Yazı bana o güzel günü hatırlattı. O abimiz olsaydı, “romantik ay düzenleyeceğiz'' dediğimizde yine müzik aletlerini kullanıp organizasyonda yardımcı olurdu. Biz o zaman elimizdeki imkânlar dahilinde kıyafetlerimizi hazırlamıştık; mahallede dikiş nakıştan anlayan büyüklerimiz vardı. Herkes kapı önüne sandalyesini masasını atmıştı. Meşrubat alıp yardımcı olmuşlardı. Bu tip organizasyonlar için güzel dostluklar, komşuluklar lazım. Artık komşuluk kalmadı. |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() |
![]() |
4 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Davul ve zurna faslından sonrası ile ilgili benim proje...
4 Üyemiz Banemin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#18 |
![]()
Çok sempatik bir yazı olmuş, kalemine sağlık Banemin...
CEPTEN GÖNDERİLDİ
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
romantik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |