![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.
Bakla taneleri kafam kadar bu seferlik böyle olsun birdahakine kabuklu yaparım. ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
Biz güneyliler sebze yemeğini bile etli yaparız... Ama siz zeytinyağlıda yapabilirsiniz... Kıyma, soğan, baharat ve pirinçten bildiğimiz dolma harcını hazırlıyoruz...Enginar göbeklerini limonla ovduktan sonra, içine dolma harcını koyuyoruz... Asma yaprağını tezgaha yayıyoruz... İçine doldurduğuz enginarları koyup bohça gibi katlıyoruz... Suyunu ilave edip, kısık ateşte pişiriyoruz... Asma yaprakları da ekşi ise nefis bir tat oluyor...
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yaptım ve yedim ama benden başka evde ağzına süren olmadı.
![]() kötü olduğundan değil enginarın adı bile bizim evde geçmediğinden. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
En çok sevdiğim yemek desem yalan olmaz ki.
Bayılırım baklalı enginar yemeğine. Yapılışı hakkında hiç bir fikrim yok tabii ![]() Teşekkürler nur@n |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
baklalı, enginar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |