![]() |
|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Elindeki kağıdı yırtan depremzede böyle konuştu: Bu tesettürümle AKP'den CHP'ye geçtim! CHP'nin 8 Mart etkinliğinde konuşan depremzede Pınar Arslan'ın sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Arslan, elindeki konuşma kağıdını yırttı, "Bugün bu tesettürümle ben CHP'liyim. Kim benim yanımdaysa, ben onun yanındayım. Depremzedeyim, çok acı bir yerden geldim. Hem anneyim hem babayım. Benim elimden tuttunuz." dedi. VİDEO https://www.sozcu.com.tr/elindeki-ka...gectim-p148682 CHP’nin "Kadın Varsa , Yaşam Var" etkinliğinde konuşan Adıyamanlı depremzede Pınar Arslan yaptığı konuşma ile gündem oldu. Etkinlikte duygusal bir konuşma yapan Arslan, elindeki konuşma kağıdını yırtarak şunları söyledi: “AKP’den CHP'ye geçtim. Kim benim yanımdaysa ben onun yanındayım.” Arslan’ın bu çıkışı salondan alkış aldı, etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. |
![]() |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ama oy vermeye gelince AKP ve RTE ye oy verdiniz...! Verin yetkiyi görün etkiyi....
|
![]() |
Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
akpden, böyle, depremzede, elindeki, kağıdı, konuştu, tesettürümle, yırtan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |