![]() |
|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
![]() |
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 | |
![]() Bunuda nereden cikardin?. Onun icinmi hep Vakiflarinizda Cocuklari tecavüz etmektesiniz?. Aranizdaki Uyusturucu Baronlari bile Ifsa edildi!. Alıntı:
O kadar ürettiginiz Camilere karsin, Kuran Kurslarinda bile Cocuk Tecavüzcüleri engelleyememis olursaniz, daha neden bahsediyorsunuz?. Sizde ne Allah Korkusu, nede Kuldan Korkunuz kalmamis!.
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu adam Laik bir ülkede MSB ve Genelkurmay Başkanlığı yaptı. Çok çok ilginç...
|
![]() |
4 Üyemiz alkanaga'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]()
Genel kurmay başkanlığı sırasında makamında esir alınan sonrada utanmadan milli savunma bakanlığı yapan bir utanmazın, bilginin yerine kuldan utanmak ile ilgili eğitim istemesi çok mantıklı geldi.
Bu kuldan utanmaklı eğitimi okullarda değil de mecliste vermek çok yerinde bir karar olur. Eminim başta kendisi olmak üzere pek çoğu için faydalı olur.
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
akarın, allah, amacı, bilgi, değildir, eğitimin, gündem, hulusi, oldu, sözleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |