![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
#2 |
![]()
Ama burada eksik olan birşey var..
Seviyorum... Yalan söylüyorsun!!!... Seviyorummm... Yalannn!! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 'N'ayır, n'olamaz'larla başlayıp, 'Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da' ile devam eden cümleler. Kim bilir kaç kuşak, aşklarını, hayal kırıklıklarını, düşlerini bunlarla anlatmaya çalıştı. Gün geldi, Yeşilçam senaristlerinin yarattığı bu cümleler yeni kuşaklar tarafından espri konusu yapıldı. Ama ne olursa olsun hiç biri unutulmadı. ****************** "Biz ayrı dünyaların insanıyız." ****************** "Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla.. " ![]() ****************** "Annecigim, ben bu amcayı cok sevdim. Ona baba diyebilir miyim?" ![]() ****************** "Canımın içi babacığım doğruyu mu söylüyorsun" ****************** "Parayla saadet olmaz evladım, bunu sakın unutma" ****************** "N'ayır, n'olamaz!" ****************** "Turist Ömer derler benim adıma, pişman olur bakmayanlar tadıma. " ****************** "Senin annen bir melekti yavrum" ****************** "Durun, siz evlenemezsiniz, çünkü kardeşsiniz. " ****************** "Yoksa sen de citlenbiğin annesi misin? O da benim gibi annesiz. Sen de onun annesi olur musun kara nine? O da senin gibi kapkara." ****************** "Üstlendiğin vazife çok mühim Kemal, bu görevi layıkıyla yapacağından eminim." ![]() ****************** "Amca size baba diyebilir miyim" ****************** "Kelaaaj!" ****************** "Pişman mısın yavrum." ****************** "Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da." ****************** "Sizi ebediyete kadar bekleyecegim" ****************** "Hatırlar mısınız, bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı" ****************** "Sonsuza kadar seni bekleyeceğim." ****************** "Bana yıllar önce çılgınca sevdiğim bir kadını hatırlattınız..." ****************** Aferin oğlum Mehmet, sana da pravo" ****************** "Bizim bu dünyada yaşamaya hakkımız yok mu be hakim bey abicim" ****************** "Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak." ****************** "Ben herşeyi ayarladım canım sen kızı getir yeter" ****************** "Nen var kuzum." ![]() ****************** "Nalan'ın ağlattığını Handan güldürecek." ****************** "Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mı hala." ***********************************
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Kadir abi Serpil ablanın omuzlarından tutup silkeleyerek yüksek bir ses tonuyla; Seviyorum deeee.. Serpil abla: Hayır... Kadir abi: Seviyorum deeeeee.... Serpil abla: Hayırrrrrr Kadir abi: Seviyorum de uleynnnn... Serpil abla: Seviyorum... Kadir abi: Yalan söylüyorsun... Şakkkkk... (Bu osmanlı tokatının çıkardığı ses) ![]()
![]() |
#5 |
![]() Sevdiğiniz,unutamadığınız filmlerden çok güldüğünüz çok duygusal bulduğunuz dilinize dolanan yada artık hayat felsefesi haline getirdiğiniz cümleleri,replikleri burada paylaşıyoruz.
Herkesin katılımını bekliyorum.hadi bakalım kim ne kadar hatırlıyor ![]()
![]() |
#6 |
![]() Neşeli Günler de Adile Naşit zar zor tekrar Münir Özkul'la evlendirildiklerinde gerdek odasına gönülsüz girdikten sonra kızına bağırır (bayılıyorum bu sahneye
![]() |
#7 |
![]() "sen dizime yattın,
ben bir hikaye anlattım ve sen büyüdün" Az önce Issız Adam'ı izledim de... ![]() |
![]() |
14 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. | **EMEL**, aksoy, Asparagas, DarkAngeL, Jazz, KaLiNKa, LaLe, Leyl, Lilium, Müşerref Özdaş, nurideniz34, ReaL, SuLTaN, Umutgüneşi |
![]() |
#8 |
![]()
Gördün mü evlat ne demek?
Gördüm baba. Görmem mi hiç. Peki sen bir cocuğun büyüyeceğini görememek ne demek, onu bildin mi? Hiç bilirmisin bu duyguyu? Hayat devam edecek, Birileri yeni kitaplar yazacak, okuyamicaksın. Yeni filmler cekilecek, izleyemiceksin. Sevdiğin bir şarkıyı bir daha dinlemek isterken, dinleyemiceksin. Bunlar kolay, alışır insan. Ama onu büyürken izleyememek, Yanında olamamak, Ilk kız arkadaşını göremicek olmak... Baba yüreğim yangin yeri gibi, biliyor musun? Gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba. babam ve oğlum dan bir sahne.. her izlediğimde hıçkırıklarla ağlıyorum tüylerim diken diken oluyor.. zaten bi 2-3 saat kırmızı gözlerle dolaşırım.. içtenlikle söylenmiş sözler.. ![]() |
![]() |
18 Üyemiz Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 |
![]()
Seni, çocukluğunu düşündüm
Sen ordaydın ve bir gün benimle tanışacağını henüz bilmiyordun Sen dizime yattın, ben bir hikaye anlattım sana. Büyüdün Kafamda bir hikaye Bilirsin bunu çok severdin İkimize de mutlu son yazdım sonra O evde seninle birlikte oturduk Sustuk Yanımda durdun sessizce Burası sondu Başka bir yaşamdı Sadece biz vardık Bana baktın Mavi ve telaşsız Sustuk Başka bir yaşamda başka bir mutlu son Biz bunu hak etmiştik Hikayemiz orda bir yerde Hep benimle duracak Dayanabilmemin tek yolu bu çünkü ıssız adam filminin şu sonundaki tüm repliği yazmayı çok istiyorum ama uzun en azından burayı yazıyım ![]() çağan ırmak her zaman 10 numara.. en azından beni ağlatabilmeyi çok iyi biliyor ![]() |
![]() |
15 Üyemiz Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#10 |
![]()
Adam: Birine karar vermek, diğerini kaybetmek demektir.
Kadın: Peki, bunu değil de, diğerini seçseydi, hayatı çok mu farklı olurdu? Adam: Evet, farklı olurdu ama sadece öyküsü. Bunu yaşayacağına öbürünü yaşamış olurdu. Kadın: Yani? Adam: Yani; sonuç seçimlerde hep aynıdır: Acı. Her neyi seçersen seç, seçemediğin hep üzüntü kaynağı olacaktır. Aklın hep o seçemediğinde kalacaktır. Hayatta her şey %50dir. Aklınla davransan yüreğin, yüreğinin sesini dinlesen aklın sana bu soruyu hep soracaktır. Seçemediğin hep acı verecek, bu sabit. Acı hep olacak. Kadın: Bu kadar mı umutsuz yani? Güzel bir yanı yok mu, bu seçimlerin? Adam: Olmaz olur mu? Var. Acını seçmekte özgürsün. "O Kadın" Filminden... ![]() |
![]() |
13 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bölüm, etkilendiğiniz, film, filminden, sevdiğimiz, sevdiğiniz, sözlerş, unutulmaz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |