![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gece yatarken ağızda kalan süt ve ne olursa bulaşığı, dişler fırçalanmayıp, en basiti ağız çalkalanmadığı için, bakteri üremesinden dolayı, dişlerde çürüme olur tabi Cansuyu. Bunun önlemi alıdıktan sonra, bilhassa çocukların süt alması gerektiğini de söyler doktorlar.
|
![]() |
7 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
22- Ağız sütle çalkalandığında biber gazının etkisini azaltır, yüze sürüldüğünde yanmayı giderir.
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Anti kanserojen benim için tek neden bile olabilir, teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
Sütü içmemiz gerektiğini biliyorum da aram hiç iyi değil.
![]() Peynir, özellikle beyaz peynir ve yoğurt olmazsa olmazım. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Milli içkimiz ayranı her daim içmeye meraklıyım
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İşlenmiş, ambalajlanmış sütün ne yararı olacak,
İnekten sağılmış, taze taze kaynatılmış olsa neyse, Allahtan memlekete gidince, annemin kaynattıklarından içiyorum, o yüzden olsa gerek, marketlerin sütünden yoğurtundan hiç bir şey anlamıyorum, |
![]() |
![]() |
#18 |
![]()
Annem sütçüden alırdı sütü kaynatır ve kaymaklarıyla birlikte bana içirirdi... Kaymak olayından nefret ederek içerdim...
Sütten nefret eder hale geldim...Onun yerine bolca peynir ve yoğurt tüketiyorum.. |
![]() |
3 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aman yararlı diyipde çok tüketmeyin.
Zararları da çok can yakıcı olabiliyor. Şaka yapmıyorum ,bilirkişi niteliği taşıyorum bu konuda ![]() Bana günde 1 bardaktan fazlası yasak. Sağlıklı olacağım diye sağlığınızdan olmayın!
![]() |
#20 |
![]()
Çooook önemli bir konu. Bir süredir düzenli olarak tüketiyorum. Çok iyi geliyor valla. Teşekkürler Canan' cım
![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
asit, bahar, besin, çocuk, kadın, kalsiyum, karbonhidrat, kemik erimesi, kolesterol |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |