![]() |
![]() |
#501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kedilerime 5 liraya aldığım küçük konservelerdeki mamalar olmuş 22 lira. Herşey o kadar pahalı oldu ki. Herşey mi dolar artınca yükselir. Ben buna inanmıyorum. Dolardan değil, mahsus fiyatları arttırıyorlar. |
![]() |
4 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#502 | |
![]() Alıntı:
Bana dokunmuyor enflasyon, ben hep 5 liralık mama alıyorum. ![]() |
|
![]() |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#503 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Üyemiz HeavenLy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#504 |
![]()
-- "Eyy cehape Ayasofya'yı inşallah açacağız siz de engel olamayacaksınız."
++ "Açacaksanız açın artık.." --- "Şimdi o konuyu danıştaya verdik bla bla bla"
![]() |
#505 |
![]() Ya forumda güzel sözleri paylaştığımız konuyu bulamadım. Yöneticiyim ama konuları bulamıyorum. Ne kadan beceriksizim. |
![]() |
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#506 |
![]()
970 TL'ye çamaşır sepeti var yahu, mübarek altından mı yapılmış! Maliyeti 100 TL bile değil memleket ne hale gelmiş!
|
![]() |
![]() |
#507 |
![]()
Alış veriş çılgınlığı devam ediyor galba.
|
![]() |
2 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#508 |
![]()
Bir haftadır 12 de uykum geliyor hayret.Gece 1 den önce uyuyorum tabii sabahın köründe de uyanıyorum.Zaten erken kalkıyordum şimdi daha da erken kalkıyorum sanki işe gidicez sabahın 7 sinde eşimle ayaktayız.Bazen daha önce yattığı için o benden önce kalkıyor .
|
![]() |
3 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#509 |
![]() Evde iki banyo var birini annem kullanıyor birini ben, yaz geldi tek çamaşır sepeti yetmiyor, benim banyoya da bir çamaşır sepeti alayım dedim 150 TL'den aşağı doğru dürüst sepet yok, yahu 50 TL bile değil maliyeti, isyan ettim. ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Mesela Almanya olarak +1 Saat olarak secilir!. Server Türkiyede oldugu icin, Forum Saat ayari + 2 Saat olmasi gerekirken, eksi ikidemi ne?. Kim nerede diye bakarken mesela, Bilgisayarimin saati 13:32 gösterirken, Forum kimin nerede oldugunu gösteren göstergede, kendim icin 12:32 yaziyor!. Halbuki bu göstergede, benim icin 13:32 göstermesi gerekiyor!. Almanyada gercek su anki saat 13:36 iken, Türkiyede 14:36 göstermesi gerekirken, bir saat geride gösteriyor!. Müsait bir yetkili varsa, Whatsapp´ten görüntülü olarak bu fenomenide görüntülüyebilirim!.
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
geçeni, içinden, söyle, İçinden |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |