![]() |
![]() |
#51 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İnancın tam olsun canım benim , inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun .
9 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#52 |
![]() Son mesajlarını büyük bir üzüntü ile okudum Meleğim. |
![]() |
10 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili @StorMAnqeL
Biliyorum zor günler geçiriyorsun. Ama bu foruma yazma cesareti gösterdiğine göre muzdarip olduğun hastalığı alt edecek beyine sahipsin. Ben kendi adıma dualarımla sana her daim destek olacağım. Pozitif insanlar hastalıktan korkmaz kendini bırakmaz. Aha buraya yazıyorum bak. Sen bize müjdeyivereceksin ve pastanı da ben alacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
9 Üyemiz Ahmet Arif Hoca'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#54 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Akısına bırakın hersey olacagına varır.Hayırlı olsun gunlugunuz..
|
![]() |
10 Üyemiz Delibal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#55 |
![]() Forum Gerçeğin Kanatsız Meleği; |
![]() |
11 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#56 |
![]()
Hastalığını yenecek ilaçlar yok..
İlaç sensin kendinsin.. Eğer sende çöküşünü kabullenirsen bir daha ayağa kalkacak durumun olamaz. Hastalığına karşı ilgisiz kalmayı, yaşamdan ve andan zevk almayı öğrenmelisin. Bu senin ödevin olmalı. Lanetini ne kadar az düşünürsen o kadar iyi olursun ve buda seni zafere götürür. Aksini yaparsan sonuna çok yaklaşırsın. O yüzden aksini yapmak istemeyeceğine göre, hedefin açık olmalı. Diğer türlü acı olanı düşünülemez. Burdaki arkadaşlar sana üzülebilirler ama ben üzülmüyorum. Çünkü acınacak bir durumda değilsin.. Mutlu olmaya bak..
![]() |
#57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hastalığın metastas yaptığı organ ve verdiği hasar önemli Ben ilaçların işe yaramadığını düşünenlerden değilim.Yaşının genç olması ve tedavini önemsemen ve tabiki iyileşeceğine olan inancın seni zafere götürecektir.Kanser tutulum yaptığı organa göre korkulacak bir hastalık değil asla, sana güç ve sabır diliyorum Geçmiş olsun.
Mobil Sürüm ile Gönderildi |
![]() |
13 Üyemiz İklim'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevgili @StorMAnqeL, Otuz yıl önce, bu hastalık babamın tüm vücudunu sarmıştı. Ama bugün babam 84 yaşında ve vücudunda hastalıktan eser kalmadı. Bir çocuk gibi meraklı ve yaşam dolu... Survivor'u, evlenme programlarını, tvlerdeki yarışma programlarını, maç yayınlarını ve özetlerini hiç kaçırmaz. İnsan vücudunun ve azminin yenemiyeceği hiç bir zorluk yoktur... Kendine iyi bak, hiç bir şeyi kafana takma, göreceksin her şey yoluna girecektir.. |
![]() |
10 Üyemiz Mediter'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
Hoş gelmişsin @Mediter ![]()
7 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#60 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
11 Üyemiz StorMAnqeL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
güncesi, stormanqelin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |