![]() |
![]() |
#231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bir yakını olabilir diyeceğim.
Bu durumda şifresini bilemiyordur. Kendisi olabileceğini sanmıyorum. Yakınıysa zaten bu konuyu görmüşse bizi aydınlatabilir elbette. İp adresini alabilseydim birşeyleri aydınlatabilirdim. Kayıtlı üye olamadığı için ip adresi görünmüyor tabi. Kendisinin son olarak girdiği ip adresinin dökümanı şurda -- İstanbul'dan girmiş.. Whois Lookup Captcha
#232 |
![]() Şu anda konuda 3 misafir var.
#233 | |
![]() Alıntı:
Bir başka soru; eğer bir yakınıysa ve Storm'un şifresini bilmiyorsa kendisi başka bir nick ile girip pekalâ açıklama yapabilir. 3. soru; eğer bir yakını Storm'un bilgisayarından giriyorsa tarayıcı otomatik olarak Storm'un şifresiyle girecektir zaten. |
|
![]() |
5 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#234 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Bir geri (28.) sayfada: http://www.forumgercek.com/benim-bol...unlugu-28.html |
|
![]() |
5 Üyemiz Scorer'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#235 |
![]()
Evet bu yanlış anlamayı düzelttikten sonra o zaman @ReaL'den bekliyorum, misafirlerin IP numarası görünmüyorsa Storm Angel'in olduğunu nasıl anladı.
Yanlış anlaşılmasın, hesap sormak için söylemiyorum, gerçekten umutlanmak istiyorum o yüzden de emin olmak istiyorum. ![]() |
![]() |
5 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#236 |
![]() Daha önce siteye üye olmuş bir kişi, aynı bilgisayardan siteye giriş yapmayıp, dışarıdan baktığında, siteden çıkış yapmış olarak görünüyor, bu konumda olan kişilerin rengi grimsi sarı renkte ekran görüntüsünde sıralanan kişiler... Tabi bu her kişi için geçerli olmuyor, onun nedenlerini de bilmiyorum. |
![]() |
5 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#237 | |
![]() Alıntı:
Himmmm, Sayfasina baktigimizda [ Son Aktivitesi: 27.09.16 18:25] görüntüyü görmekteyiz. Twitter hesabinda´da, veya Twitter hesabi zanettigim görüntüdede bir anlasilacak haber bulamadim. ![]() Giris noktasi Istanbul olarak görünen kisim, biraz düsünmeye yer birakti?. [ IP Information for 94.123.197.88 IP Location ![]() ![]() % Abuse contact for '94.123.192.0 - 94.123.207.255' is ' inetnum: 94.123.192.0 - 94.123.207.255 netname: DOL descr: DOL ATAKOY - VAE ADSL DYNAMIC country: TR admin-c: DOL22-RIPE tech-c: DOL22-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: AS12978-MNT created: 2013-09-23T12:55:55Z last-modified: 2013-09-23T12:58:09Z source: RIPE remarks: doldns01.dol.com.tr remarks: doldns02.dol.com.tr role: DOL Network Services address: 100. Yil Mahallesi Melda Sk. address: Dogan TV Center, No:1 34204, Bagcilar - Istanbul phone: +90 212 3737800 fax-no: +90 212 3802491 e-mail: admin-c: SA163-RIPE tech-c: EE278-RIPE nic-hdl: DOL22-RIPE notify: mnt-by: AS12978-MNT mnt-by: TDTB-MNT created: 2003-10-16T09:25:39Z last-modified: 2016-05-27T16:00:07Z source: RIPE route: 94.123.192.0/20 descr: DOL ATAKOY-VAE ADSL DYNAMIC origin: AS12978 mnt-by: AS12978-MNT created: 2014-01-24T09:24:41Z last-modified: 2014-01-24T09:24:41Z source: RIPE Tools ] Bu verileri okuduktan sonra, Aktroller tarafindan Hacklenmis hesaplar aklima geldi.
![]() |
#238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bilgisayar ya da telefonundan geçmişte kaldıysa bu sayfa ondan girilmişte olabilir ki umarım kendisidir...
|
![]() |
4 Üyemiz Lawrance'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#239 |
![]()
Bence Storm Angel'in, sitede son görüldüğü tarih olan 27.09.16 / 18:25 'de çıkış yapıp yapmadığı önemli, eğer o tarih ve saatte çıkış butonuna basmamışsa o bilgisayardan kim girerse girsin otomatik olarak üye girişi yapmış olması gerekirdi.
Ve eğer zaten çıkış butonuna basmışsa bir daha girmeyi düşünmediği ya da giremeyeceğini bildiği anlamına gelir. tabii bütün bunlar tarayıcının şifresini kaydetmesine izin vermişse geçerli. |
![]() |
![]() |
#240 |
![]() Doğum Günün Kutlu Olsun Forum Gerçeğin Kanatsız Meleği... İyi ki doğmuşsun ve biz de seni iyi ki tanımış...
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
güncesi, stormanqelin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |