![]() |
![]() |
#221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne şanslısın sen..
Ne çok sevilmişsin , bir bilsen.. İşte bu yüzden nerede olursan ol mutlu olmalısın..Tanımadığım ama tanımış kadar olduğum güzel ruh.. |
![]() |
8 Üyemiz Senfonim'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zaman nasılda gereksiz bir şekilde hızla geçiyor..
|
![]() |
9 Üyemiz Lawrance'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
7 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#224 |
![]()
Bizim kız, seni çok özledim. Biliyor musun, ben hala ümidimi yitirmedim. Belki de yitirmek istemiyorum. Sen o kadar güçlü bir kızsın ki....
Ondandır, bu düşüncelerim. İnşallah bir gün gelirsin. |
![]() |
8 Üyemiz Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Bu kadar çok sevilen birisi eminim ki kendisi için çarpan yürekleri hissediyordur. Çağrılara kulak verin ve sevenlerinizin yanına dönün lütfen. Bakın papatya falım da "geliyor" ile sonlandı. Tanımadan, hakkınızdaki yorumlarla içim ısındı size kardeşim. En kısa zamanda aramızda olmanız dileğiyle, sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
![]()
Bugün duyduğum en güzel haber.
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
![]() Çok sevindim |
![]() |
![]() |
#229 |
![]()
Belki merak edip başka birisi girmiştir bu kadar yazıyı okuyup tek bir aydınlatıcı cevap yazmıyacak yapısı yoktu,
Eğer başkası ise bizlere küçükte olsa hakkında bir haber vermesini rica ediyorum, bizleri merakta bırakmayın. Ama yinede fırsat bulamayıp o veya bu sebepten yazamadığını düşünmek isterim. Seni sevdiğimiz unutma güzel kız. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Hiçbirisi değil; gelen o değil, izleyen o değil, ziyaretçi o değil, bir başkası muhtemelen. Eğer o ise, hasta değil, hasta olduğuna inandırdı herkesi ve kayboldu. Eğer o ise, hastalığı devam ediyorsa, dermanı yoksa selam vermeye, nasıl bakabiliyor buraya? Kendisi değil belki de fotoğraftaki kız, belki de erkek yada başka bir çehre gerçekte? Oyun oynamayı mı seviyor yoksa? Oldukça tuhaf, çelişkili ve gizemli bir hadise. Anahtarı kendisinde, buyursun açsın; kendisini sevenleri, özleyenleri, merakla bekliyor burada. Her türlü olasılığa karşın, umarım sağlığına kavuşmuşsundur yada sağlıklısındır. İyi ve mutlu yaşaman herkesin ortak dileği, ne olursan kim olursan ol bu forum seni çok seviyor. Saygı ve sevgilerimle kardeşim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
güncesi, stormanqelin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |