![]() |
![]() |
#1421 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çok teşekkür ederim. Okuyan gözlerine yazan kalemine sağlık olsun Canan. |
![]() |
Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#1422 |
![]() Şekerim çıkmış diyorlar, külliyen yalan.!
Tadı damağımda kaldı sadece birkaç aşkın.. Ve sevdiğim kadının ten tadı, hepsi bundan.. "Çok sigara içiyorsun Cemal "diyorlar, o da yalan.! Ben hayallerimi dumanlı kuruyorum.. ![]() Ha.! Bir de çok çay içtiğimi söyleyenler var, ne diyeyim.. Ah be kadınım, sen söylenenlere inanma.! Ben senin o kekremsi ter kokunda uyurum her gece, her gece.. ![]() Sıcaklığındır bana sobaya atılan bir odunun ısısı, Ben seni bahara aldanmış erik ağacı kadar utangaç severim Haberin de olsun.. Bana “şiirlerin neden mısır çarşısı gibi kalabalık ” diyorlar.! Senden canım hepsi, senin yüzünden.. Bende tarçın, sende ıhlamur kokusu Sırf bu nedenden... ![]() Şiir: Cemal SÜREYA Sunum: Gülümsün ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
![]() ![]() ![]() ![]() Bakmayın siz benim kuru bir yaprak gibi sallandığıma... Köküm sağlamdır sarsılsam da kopmam dalımdan... Öyle kolay değil, rüzgarın önüne kapılıp gitmem... Son ana kadar `vazgeçmem` yaşamaktan... Ne fırtınalar koptu, benim hayat dallarımda... Hiç birinde vazgeçmedim umutlarımdan... İçimde kıyametler kopsa da. Ben baharıyım yarınlarımın, Çiçek açarım her kışın ardından! ! ![]() Nazım HİKMET Sunum: Gülümsün ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
![]() İhtiyacım var sana , Nasıl anlatılır ki , Dokunmak değil benimkisi , Günde on saniye yüzünü görsem de yeter. Tenime dokun istemiyorum, Yüreğimden tut mesela. ![]() Bir şarkının cümlelerini içinden söyle, Hayalin, gözlerin dibimde bitsin. Elimi tut dokun demiyorum, Elimi tut hissedeyim yüreğini. Konuşalım, saatlerce olmasa bile. Dakikalarca o gözlerinle buluşsam yeter diyorum. Sesini duymasam da olur. ![]() Yüreğinden konuş mesela. Biz olunca zaman dursun. Hayat dursun. O an sadece, bizde yaşam olsun istiyorum. Çok değil, seni yanımda değil, Canım da istiyorum... |
![]() |
3 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#1425 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
![]() ![]() Saymadım hasretinle bu kaçıncı yılbaşı Bir ihtimal de olsa döner diye bekledim Ne bir demet karanfil ne bir damla gözyaşı Bir hal hatır sormayı dener diye bekledim ![]() Şu kışta kıyamette ömrüme düşen karda Bir dostuma uğrayıp ahvalimi sorar da Belki de bir merhamet duyar da Yenilmez gururunu yener diye bekledim ![]() Bir yanda gözlerimde ebediyet uykusu Bir yanda seni son kez görememek korkusu O güzel ellerinden içersem bir damla su Bütün ızdıraplarım diner diye bekledim ![]() Perdesiz pencereme şafakla söktüğün an Gelip de başucumda boynunu büktüğün an Pınar dudaklarından ismimi döktüğün an İçimdeki yanardağ söner diye bekledim ![]() Ne sıkmağa gücüm var versen bile elini Ne sarmağa mecalim var o incecik belini Alnımda hayal edip o minicik mendilini Gül kokusu tenime siner diye bekledim ![]() Dudaklarımda tekbir ellerim göğe açık Sen diye irkilirim ses duysam en ufacık O mavi gözlerini bir daha son defacık Dünya gözüyle görmek hüner diye bekledim... ![]() ![]() ![]() ![]() (Ölüm yıldönmünde sevgiyle rahmetle anıyoruz.) |
![]() |
![]() |
#1427 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
![]() ![]() Gidene Sone ![]() ![]() Sen uzaklara gitsen de kalır Bu dinmeyen sarhoşluğu denizlerin Yıkanır güzelliğinle dalgalar Durur ıslak kumlarda ayak izlerin ![]() Gidersin bu sahilden ışık ışık Kalan hatıran geceyi aydınlatır Her geçen gemide yine sen olursun Kalır avuçlarımda ellerin kalır ![]() Gidersin bu yerden hiç gitmemiş gibi İzlerin silinmez geçen zamanlardan Sesin kulaklarımızdan çıkmaz ki Bir selamın gelir uzak limanlardan ![]() Kim kalmışsa geride mahzun, derbeder Daha bin yıl bu sahilde seni bekler ![]() Ümit Yaşar Oğuzcan Sunum: Gülümsün ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
![]() ![]() ![]() Tüketirsin mevsimleri, Yıllar geçer, aramazsın. Gurur denilen zinciri Gücün yetmez, kıramazsın. ![]() Bazan aklına gelince Bir yer acır ince ince. Birazcık zaman geçince Ağrısından duramazsın. ![]() Sızım sızım sızlarsın da, Yollarını gözlersin de, Ölümüne özlersin de, Kapısını vuramazsın. ![]() Artık gizli bir yarasın, Hatırladıkça kanarsın. Her yerde onu anarsın Hiç kimseye soramazsın. ![]() Karlar yağar kışlarına, Aklar düşer saçlarına. Girmez artık düşlerine Hayal bile kuramazsın. ![]() MİTHAT ÖZLÜ Sunum: Gülümsün ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmem ki hâtıralar, Ne istersiniz benden, Gelir gelmez sonbahar? ![]() ![]() ![]() Bu kanad çırpış neden? Cama vuracak ne var Ey eski hâtıralar ![]() ![]() ![]() Sanmayın güller açar, Bülbül değildir öten; Bu rüzgâr başka rüzgâr. ![]() ![]() ![]() Ne istersiniz benden, Bilmem ki hâtıralar, Gelir gelmez sonbahar? ![]() ![]() ![]() ![]()
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ayışığına, bana, beni, bırakmadım, Çapraz, dair, değilim, düşünüyorken, eski, evler, kimse, mektubumdur, meleğim, sana, seçkin, seni, sevmeyi, sorgulardayım, söyle…, söyle…, sıcacıktır, varken, vurgundum, yaktın, yasaklı, yine, şeyler, şiirler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |