![]() |
![]() |
#31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ellerinize sağlık MyNak güzel çalışmalar
![]() Çalışmalarınızın devamını diliyorum ![]() Kartal abi resimlere harekette veriliyor, paint pro shop da ustalaşan kişiler baya ilginç sonuçlar çıkarıyor. Canan senin istediklerin için bir çok resim programı var. Ben geçmişte Paint pro shop kullanıyordum. Gife çevirmek için Jasc animation shop var. Hayal gücüne zamanına bağlı olarak çok şey çıkabiliyor. İlgini çekerse deneyebilirsin. Hazır binlerce ders var. Materyalleri de veriyorlar ama ustalaştıkca kendin hazırlıkları yaparsın. Ben geçmişte internet üzerinden kursuna katılmıştım. Malesef fazla ilerletemedim. Temelinde çizgi film mantığı gibi denebilir. Jgp dansöz resmini hareketlendirme, şelale, deniz, kelebek ws. ws. örnekler çoğaltılabilir. Program içinde yağmur, kar, şimşek gibi özellikler bürsürü var sen hayal gücüne göre efekt özelliklerini ayarlarsın. Hiç unutmuyorum uçan halı dersi için 12 saat uğraştım, kafayı sıyırmıştım yapana kadar ![]() ![]() Eğlenceli oluyor. Paint pro shopta 15 yaştan 90 yaşa kadar kullanıcılar gördüm. Photoshopa göre kullanımı daha kolay. Örnek; https://www.maidiregrafica.eu/amici/amici2.html ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
![]() ![]() |
![]()
Teşekkür ederim güzel bilgileriniz için
![]() |
![]() |
4 Üyemiz MyNaK'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#34 | |
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
2 Üyemiz MyNaK'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İstersen, sonradan eklediklerinin bir kaç tanesini, konunun baş sayfasına kaydırayım. Aradakileri de temizleyeyim.
Ne dersin? |
![]() |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#38 |
![]() ![]() |
![]()
Olur nasıl uygun görürseniz dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz
|
![]() |
![]() |
#39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Üyemiz MyNaK'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Üyemiz MyNaK'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
çalışmalarım, mynak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |