|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
|
Seçenekler |
16.06.2019, 15:18 | #1 |
|
İsmail Küçükkaya Ortak Yayın Öncesi İmamoğlu-Yıldırım Programının Detayları
|
16.06.2019, 16:06 | #2 |
|
Cevap: İsmail Küçükkaya Ortak Yayın Öncesi İmamoğlu-Yıldırım Programının De
Sabırsızlıkla bekliyorum bakalim nasıl geçecek
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
16.06.2019, 21:55 | #3 |
|
Şu ana kadar izlemedim.
|
16.06.2019, 23:52 | #4 |
|
İspark konusunda soru sordu İsmail küçükkaya ve Binali Yıldırım ile şöyle bir dialog gerçekleşti aralarında.
17.06.2019, 00:39 | #5 |
|
Korktuğum çıkmadı.
Küçükkaya mümkün olduğunca tarafsız yönetmeye çalıştı. Dilerim bu yayın bir kıvılcım olur(polyanna dileği olduğuna eminim evet..)
17.06.2019, 00:48 | #6 |
|
İmamoğlu bir takım cevaplar vererek Binali’ye çok gol atabilirdi ama bunun seçime olumsuz etkisi olurdu. Mesela Binali’nin Fetö ortasına çok şık bir kafa golü atabilirdi İmamoğlu ama bilinçli olarak yapmadı. Bu bence İmamoğlu açısından artı bir puandır.
Genel olarak orta sahada geçti oyun. Binali’nin İstanbul ile ilgili yapılanları anlattığı yansıları ve 10 GB vaadi de seçim için puan kazandıracak hareketlerdi... CEPTEN GÖNDERİLDİ
17.06.2019, 01:03 | #7 |
|
Yalnız Binali yıldırım'ın önce 10 gb sonra 10 mb demesi beni güldürdü.
Birde netflix reklamı yaptı arada... dedim lan bunlar netflix'le mi anlaştı diye. A haber'de küçükkaya'yı fena bombalıyorlar. A haber bombalıyorsa herşey üsulune göre yapılmıştır.
17.06.2019, 01:17 | #8 |
|
Gayet güzel geçti arada 1000ali şapkadan tavşan çıkarıcak diye beklediler ama pek birşey çıkaramadı. Bir bölümünde Belediyenin kozmik odadaki bilgilerini yedekleme kopyalama konusunu Fetoyla ilişkilendirmek istedi ama pek başarılı olamadı.
Bir bölümündede Küçükkaya sadece Ekrem İmamaoğluna Fetonun herhangi bir okulunda okudunuz mu yada bir araya geldinizmi dedi. Hiç ilgim olmadı bir araya gelmedim diyerek uzun bir cevap verdi. Ama 1000 Aliye bu soruyu sormadığından arkadaşlarımdan uyarı geldi sayın Binaliye de sorun dediler sordu ve tek cevap, Yok Hiç bir araya gelmedinizmi yine yok dedi kısa ve kesin. Küçükkaya nın suratında bir şaşkınlık vardı o ara. Küçükkaya tarafsız ve iyi idare etti. Zaman biraz daha uzun olabilirdi cevaplar için bazen 3 dakika yetmedi ama genelde güzeldi. Banttan seyretmeni tavsiye ederim @Rosebud |
17.06.2019, 01:38 | #9 |
|
Çok resimler paylaşılıyor ama geceden geriye kalan şu ikisi çok hoşuma gitti.
Konulara bakış açısı yaklaşımı ve barıştırıcı davranışlarıyla Geleceğin Cumhurbaşkanı olmaya Türkiye'ye yakışan bir kişilik. Dilerim olur. |
17.06.2019, 01:48 | #10 |
|
Ekrem İmamoğlu, donanımlı biri. Sorulan soruların hepsine de, ispatlı belgeli yanıt verdi. Binali Yıdırım bazı konularda afalladı. Gençlere vadettiği internet hususunda, öğretilerek gönderildiği belliydi. 10 gb deyip, duraklaması, sonra 10 mb demesi de pek komikti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
detayları, imamoğluyıldırım, ismail, küçükkaya, ortak, Öncesi, programının, yayın, İmamoğluyıldırım, İsmail |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |