Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Eski 17.06.2019, 10:33   #11
Bursalı68
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İsmail Küçükkaya Ortak Yayın Öncesi İmamoğlu-Yıldırım Programının De

Merhaba,

Bir ara baktım tartışma devam ediyor, tam da İstanbul'da kadın konusu ve özellikle kreş konusu soruldu...Onu dinledim...

Ancak genel olarak gördüğüm tam anlamıyla bir tartışma rahatlığı yoktur diye düşünüyorum...Tabii eksi puan yazmaması için iki tarafında sakındığı tutum ve davranışlar olduğundan mecburen biraz sönük geçti gibi geldi...

Yoksa sıkı bir tartışma olsa YSK'nın seçimi iptali ve 40 yıldır İstanbul'u AKP nin yönetmesi ve bunun sonucunda İstanbul'un dikine yapılaşmasıyla birlikte büyük bir varoş haline gelmesi, FETÖ konuları zaten Binali Yıldırım'ın işini bitirirdi...Ancak dediğim gibi kendilerini sakınmaktan, sıkı bir tartışma izleyemedi seçmen gibi geliyor bana...

Sağlıcakla kalınız...
8 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 17.06.2019, 11:51   #12
Insanlikarayan
Müdavim

Standart Cevap: İsmail Küçükkaya Ortak Yayın Öncesi İmamoğlu-Yıldırım Programının De

Tabiki, bütün tartisma olarak görmek istedigimiz dava, aci bir tartismaya dönüsmeyip, bazilarinda adeta yeniden Hirsizlarin Arsizlarin tereyagi gibi üstünde kalacaklarini düsünmektedirler!.

Eger öbür türlü olup, Dozer gibi üzerinden gecmis olsaydi, yeniden Magduriyet Yorganina sarilanlar, ayni oyunu oynamaya devam edeceklerdi!.

Böylelikle ama, En Büyük Silahlari ellerinden alinmis durumda!.

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-

Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
7 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 17.06.2019, 13:17   #13
Rosebud
Müdavim

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Mesajı göster
İspark konusunda soru sordu İsmail küçükkaya ve Binali Yıldırım ile şöyle bir dialog gerçekleşti aralarında.

(Mealen)

İ.K ; Sayın Yıldırım İsparktaki zarar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sayıştay raporu da var bu konuda.

B.Y ; İsmail sen sayıştay raporunu okudun mu?

İ.K. ; Gazetelerden takip ettim.

B.Y ; Okumanız gerekirdi gazetelerden takiple olmaz.

Aynı soruya Ekrem İmamoğlu cevap verirken sayıştay raporunun basıldığı kitapçığı gösterdi ve rakamlarla isparkın nasıl zarara uğratıldığını anlatıyorken İsmail Küçükkaya araya girerek "Sayın Yıldırım siz bu raporu okudunuz mu?" diye sorunca Binali "Okumadım" dedi.

Sevgili @Rosebud tartışmayı izlemiyormuşsun ve aklıma bu kesiti geldi programın. Aman gözünü seveyim banttan falan izle bencesi. Çünkü bu konu forumda illa ki işlenecek ve sende tabi ki dahil olacaksın, Binali'nin durumuna düşme bak..
Son 1 saatini izledim 23:00'den itibaren, banttan da olsa ilk iki saatini izlemeyi düşünmüyorum izlemeye değecek bir durum yok açıkçası.

TEARS AND SOUVENIRS

8 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.06.2019, 01:09   #14
Rosebud
Müdavim

Yahu Allah bile istemiyor izlememi.
Bugün tesadüf tekrarına denk geldim, ortalarına yakın bir yerdeydi sanıyorum, kanepeye uzanıp biraz izleyeyim bari dedim, bir baktım ki horul horul uyumuşum , uyandığımda zaten izlediğim yerlerdeydi konu.

TEARS AND SOUVENIRS

4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
detayları, imamoğluyıldırım, ismail, küçükkaya, ortak, Öncesi, programının, yayın, İmamoğluyıldırım, İsmail

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler