|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
|
Seçenekler |
17.06.2019, 10:33 | #11 |
|
Cevap: İsmail Küçükkaya Ortak Yayın Öncesi İmamoğlu-Yıldırım Programının De
Merhaba,
Bir ara baktım tartışma devam ediyor, tam da İstanbul'da kadın konusu ve özellikle kreş konusu soruldu...Onu dinledim... Ancak genel olarak gördüğüm tam anlamıyla bir tartışma rahatlığı yoktur diye düşünüyorum...Tabii eksi puan yazmaması için iki tarafında sakındığı tutum ve davranışlar olduğundan mecburen biraz sönük geçti gibi geldi... Yoksa sıkı bir tartışma olsa YSK'nın seçimi iptali ve 40 yıldır İstanbul'u AKP nin yönetmesi ve bunun sonucunda İstanbul'un dikine yapılaşmasıyla birlikte büyük bir varoş haline gelmesi, FETÖ konuları zaten Binali Yıldırım'ın işini bitirirdi...Ancak dediğim gibi kendilerini sakınmaktan, sıkı bir tartışma izleyemedi seçmen gibi geliyor bana... Sağlıcakla kalınız... |
17.06.2019, 11:51 | #12 |
|
Tabiki, bütün tartisma olarak görmek istedigimiz dava, aci bir tartismaya dönüsmeyip, bazilarinda adeta yeniden Hirsizlarin Arsizlarin tereyagi gibi üstünde kalacaklarini düsünmektedirler!.
Eger öbür türlü olup, Dozer gibi üzerinden gecmis olsaydi, yeniden Magduriyet Yorganina sarilanlar, ayni oyunu oynamaya devam edeceklerdi!. Böylelikle ama, En Büyük Silahlari ellerinden alinmis durumda!.
17.06.2019, 13:17 | #13 | |
|
Alıntı:
|
|
18.06.2019, 01:09 | #14 |
|
Yahu Allah bile istemiyor izlememi.
Bugün tesadüf tekrarına denk geldim, ortalarına yakın bir yerdeydi sanıyorum, kanepeye uzanıp biraz izleyeyim bari dedim, bir baktım ki horul horul uyumuşum , uyandığımda zaten izlediğim yerlerdeydi konu. |
4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
detayları, imamoğluyıldırım, ismail, küçükkaya, ortak, Öncesi, programının, yayın, İmamoğluyıldırım, İsmail |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |