14.09.2009, 12:51 | #1 |
|
Kurabiyeler
|
24.04.2010, 12:18 | #2 |
|
Cevap: Kurabiyeler
Tereyağ yerine tereyağlı margarin olmuyor mu? Vazgeçtim, yapmayacağım kurabiye falan, gidip alayım bari aşağıdan.
|
4 Üyemiz Aldacı'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.04.2010, 13:19 | #3 | |
|
Alıntı:
Kız niye vazgeçtin |
|
3 Üyemiz Nazlı'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.04.2010, 13:22 | #4 |
|
Çok zor geldi, beceremeyeceğimi düşünüyorum.
|
3 Üyemiz Aldacı'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.04.2010, 13:23 | #5 |
|
Sen yapta biz karar verelim olmazmı
|
4 Üyemiz Kardelen26'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.04.2010, 13:45 | #6 |
|
Olabilir aslında, bir biraz düşüneyim bunu. En iyisi yarın annemle yapmak Ne beceriksizim ben yahu.
|
2 Üyemiz Aldacı'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.04.2010, 19:26 | #8 |
|
Paylaşım için teşekkurler ,ellerine saglık .
Margarinlede olabilir ,ama gerek lezzeti gerekse gevrek olması nedeniyle tereyagını tavsiye ederim .
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
kurabiyeler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |