25.09.2015, 01:28 | #21 |
|
Cevap: Sütlü Biber Turşusu (Hatça Katığı)
Mesaj alınmıştır. Teşekkür ederim Gülce
25.09.2015, 08:23 | #22 |
|
Suzim sen gerçek bir Trakyalısın.. Harika tadlar, tarifler paylaşıyorsun, kutlarım..
25.09.2015, 08:53 | #23 | |
|
Alıntı:
|
|
2 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti. |
25.09.2015, 09:17 | #24 | |
|
Alıntı:
Öncelikle hiç denemediğin ve bilmediğin bir tarifi bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim Çengelli İğne.
25.09.2015, 09:25 | #25 |
|
15.03.2014 Saat 21:40 da paylaşmış.
Nerede ise gün bitmiş. Sonra söz verdiğim üzere yapıp paylaşacağım demişim. 16.03.2014 de malzemeler için alışveriş yapmışım. Veeeee 17.03.2014 de ise sabah saat 10.oo da paylaşmışım. Ayrıca benim resim çekme şansım yok. Birilerini bulup çektirmişim. Kısaca geçikme yok yani. Ben çok zor tarifleri zaten yapmam uğraşamam da. |
Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti |
25.09.2015, 10:03 | #26 |
|
Ben bu turşuyu, on sene önce bir arkadaşımda, ikindi çayı ikramlarının yanında yedim. Çok hoşuma gitti ve içine 1 2 tane acı biber atmış. Çok hafif acılık vardı.
Tabii ben durur muyum? Hemen tarifini aldım. denedim. Acı biber konulmayacağını bilmiyordum. Sevdiğim için acıyı. Peynirin bile acısı, küflüsü var. Neden bu turşu acısız oluyormuş.... Yöresel lezzetlere hep merakım var, uygulamasını da severim. Sadece bu. Merakk. @Dilaver |
2 Üyemiz Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti. |
25.09.2015, 22:23 | #27 |
|
Suzim sen gerçek bir Trakyalısın.. Harika tadlar, tarifler paylaşıyorsun, kutlarım..
Keşke diğer yörelerimizdeki hanımlar da senin gibi yörelerinin lezzetlerini paylaşsalardı.. Bu da senin farkın işte, tekrar teşekkürler.. Sağolasın toprağım Ama öyle deme bak benim için kötü olur
26.09.2015, 20:16 | #28 |
|
05.12.2018, 01:25 | #29 |
|
İyiki gördüm burayı bu soğuklarda tarhana ile ne güzel yenir
biber, hatça, katığı, sütlü, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |