18.04.2013, 23:59 | #1 |
|
YÖK'ten Formasyon Müjdesi
19.04.2013, 00:01 | #2 |
|
Cevap: YÖK'ten Formasyon Müjdesi
Çok sevindirici oldu. Şahsen öğretmenliği kazanma umudum yoktu. Fen-edebiyat okumaya da korkuyordum.
|
4 Üyemiz Persephone'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.04.2013, 00:03 | #3 |
|
Fen edebiyat fakültesi okuman daha güzel olur çünkü eğitim fakültelerinden çok daha kapsamlı bilgiler öğreniyorsun orada. Alanında uzmanlaşmak istersen daha iyi bir bilgi birikimiyle ilerleyebilirsin yolunda.
Başarılar şimdiden Persephone.
19.04.2013, 00:04 | #4 |
|
Uzmanlaşmak gibi hiç niyetim yok. Sevmiyorum bölümümü. Öğretmen olup, yükselmek için uğraşmamak istiyorum.
|
19.04.2013, 00:06 | #5 |
|
Bölümdeki arkadaşlara yazık ya. Ciddi bir belirsizlik ve güvensizlik içinde kalıyorlar. YÖK bu sefer dönmez umarım. Uzun zamandır var bu muhabbet zira.
|
5 Üyemiz Aldacı'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.04.2013, 00:07 | #6 |
|
Aynen kazandım diyelim bu umutla okuyacağım. Ama ben bitirene kadar neler olacak peki?
|
19.04.2013, 00:08 | #7 |
|
Persephone bölümün ne?
Aldacı'm evet çok sancılı bir süreç bu. Geçen yıl 2012 ve sonrasında fen edebiyat fakültesine gireceklere formasyon vermeme kararı almışlardı. Ben 2010 girişliyim, beni ilgilendirmiyordu ama bu kadar çalışıp bu kadar çok şeyi öğrenen gençlerin öğretmen olabilmelerini çok istiyordum. Hocalarımız YÖK'ün her sene yeni bir karar alacağını söylüyor. Ama durum şimdilik böyle ve ben çok sevindim bu karara. İnşallah yine vazgeçmezler.
19.04.2013, 00:10 | #8 |
|
Hatırladığım kadarıyla bir ara da birkaç üniversitenin formasyonlarını iptal etmişlerdi. Oynayıp duruyorlar her şeyle olduğu gibi bununla da. İnsanlar o umutla giriyorlar, sonra diyorsun ki olmaz. Saçmalık tamamen.
|
5 Üyemiz Aldacı'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.04.2013, 00:11 | #9 |
|
Yabancı dil
|
19.04.2013, 00:13 | #10 |
|
Alanın çok güzel bence, birçok yerde çalışabilirsin fen edebiyat okuduktan sonra. Azimle çalışıp kazanmanı diliyorum.
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
fen edebiyat fakültesi, formasyon, formasyon son durum, karar, öğretmenlik, yökten |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |