17.04.2013, 22:16 | #11 | |
|
Cevap: Kartal34 Amatör Web Sitesi Çalışması
Alıntı:
Bu tür durumlar benimde başıma geliyor. Dekorasyona girdiğimiz anda kafayı yedirtiyorlar. O yüzden anlayabiliyorum
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
|
17.04.2013, 22:22 | #12 | |
|
Alıntı:
Hele win8 grafik ve bu gibi işlerde çok çok kötü. Bana göre birtek açılış hızı harici gerisi hava. Bu konularda Mac olacak işte |
|
17.04.2013, 22:24 | #13 |
|
Amatör'e benzemiyor hiçte eline sağlık güzel olmuş
Gerçek şu ki; saat 12:12 olduğunda kimse seni düşünmüyor, şifreleri 1234 yapan insan hala yaşıyor, noel baba yok, tam karşıya geçerken kırmızı yanacak, istediğini alsan da aklın alamadığında kalacak, az kalan yemek daha lezzetlidir, pastayı kesen pasta yiyemez, gece tırnak kesersen ömrün kısalmaz ve sakın kendini başka dünyadan zannedip triplere girmeye kalkma. ne yazık ki pizzanın ambulanstan önce geldiği bir ülkenin en nadide vatandaşlarından birisin sen de.. Hayat işte. O bakımdan diyeceğim o dur ki ; Başımız toprak, sonumuz toprak; mühim olan, çamurlaşmadan yaşamak.. |
17.04.2013, 22:26 | #14 | |
|
Alıntı:
Abi Ram de önemli çünkü resimleri Ram üzerinden işliyor. Eğer çift hard diskin varsa sanal bellek yükseltmesi yapsan biraz daha rahatlar.
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
|
17.04.2013, 22:30 | #15 |
|
Eyvallah çok sağol Hara-Kiri
Prosyonel düşünmediğim için, biraz emeği fazla harcadım, çok değişikler yaptım en şekli bu ama tekrar yapsam bazı arkadaşların eleştirileri ile daha iyi şey çıkabilir, şu an öyle bir niyetim yok, ilkinde çok zorlandım Hatır olmasa bırakacaktım. Yaptığım bannerler ve çıktı denemelerim ile masaüstüm 100 gb doldu, anla artık acemi işi olduğunu Subutay ramlarim 16gb gskil 1600mhz. |
17.04.2013, 22:59 | #16 |
|
emeğine sağlık abi
gelelim eleştiri bölümüne teknik olarak sitenin title bölümleri çok zayıf resimlerin altındaki alt bölümlerinin tamamı boş siten hiçbir şekilde meta tag lar içermiyor keywords içeren tabloların boş css tablolarında ölçeklendirme kullanmamışssın xhtml kodlar yok cepten girenler siteni sağlıklı okuyamaz zamanım oldukça destek çıkarım sana basit bir örnek damlanın sitesi bir incele istersen www.cileksporankara.com görsellikler zamanla olur öncelikle temeli sağlam atki google seni rahat bulsun |
17.04.2013, 23:07 | #17 | |
|
Alıntı:
Eyvallah sağolasın İşin doğrusu güzel kardeşim dediklerinin bir kısmını anlamadım bile bu siteyi yapıp nasıl anlamıyorsun dersen, kullandığım program kopyala yapıştır cinsinden yani benim için, tembel işi Siteyi damadımıza yaptım aranıp bulma değilde, referans olarak göstermek için kullanıyor. Cepten girenler kullanamaz demişsin, programın yeni sürümünde öyle bir özellik eklenmiş, ben kullandığımda beta aşamasındaydı. Eğer ciddi birşey yapmaya niyetlenirsem mutlaka senin değerli bilgilerine ihtiyaç olacak ama ben Dreamweaver kullanmadım o dediklerin bir kısmı yine eksik kalacak. Ben Damla,nın sitesini bir inceleyeyim. Değerli görüş ve önerilerini için çok teşekkürler |
|
17.04.2013, 23:11 | #18 |
|
website x5 diye bir pro var senin işini fazlasıyla görür.
sitende gereksiz flash kullanma bunun yerine html5 slayt kullan bence iphone flash desteklemiyor ondan dedim. sen dediğim programı incele kullan bana hak vereceksin |
17.04.2013, 23:14 | #19 |
|
Kota korkusuna bakamıyorum ama eminim çok güzel olmuştur. Ellerinize sağlık...
|
17.04.2013, 23:32 | #20 |
|
Abartma'nın dediklerine biraz katılıyorum birazda katılmıyorum
Kartal'ın ne kadar bu işte usta olduğunu bilmiyorum ama yeni başlayan birisinden bu kadar şey beklenemez heves kırılması olabilir diye ben eline sağlık post'unu atmıştım Eleştiri demeyelimde tavsiye olarak Navigator menüyü Banner'in altına daha şık birşey koyabilirsin. Böyle kişisel sitelerde anasayfa fazla bir şey bulundurmamaya dikkat edebilirsin. Dreamwawer kullanıldığında xhtml'i beraberinde yapabiliyorsun abartma 'nın dediği gibi HTML5 slider kullabilirsin. dreamwaver markette istediğin kadar bulabilirsin. Androidde flashtan çekildi HTML5 kullanılıyor artık Söyle birşeyle ben uğraştım belki aynı nagivatoru kullanmak istersin. www.ruzgariletisim.net
Gerçek şu ki; saat 12:12 olduğunda kimse seni düşünmüyor, şifreleri 1234 yapan insan hala yaşıyor, noel baba yok, tam karşıya geçerken kırmızı yanacak, istediğini alsan da aklın alamadığında kalacak, az kalan yemek daha lezzetlidir, pastayı kesen pasta yiyemez, gece tırnak kesersen ömrün kısalmaz ve sakın kendini başka dünyadan zannedip triplere girmeye kalkma. ne yazık ki pizzanın ambulanstan önce geldiği bir ülkenin en nadide vatandaşlarından birisin sen de.. Hayat işte. O bakımdan diyeceğim o dur ki ; Başımız toprak, sonumuz toprak; mühim olan, çamurlaşmadan yaşamak.. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
amatã¶r, amatör, ã§alä±åŸmasä±, benim, çalışması, istedi, kartal34, kullanmak, sitesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |