03.02.2013, 23:08 | #1 |
|
Kestaneli Biberli Pilav
|
03.02.2013, 23:22 | #2 |
|
Cevap: Kestaneli Biberli Pilav
Dün gece ki acı tecrübeden sonra, bana pilav demeyin .. Düne kadar; ben yaparım bunu diye aklımdan geçiriyordum tüm pilav tarifleri için.. Denedim dün gece... ... Bugünden sonra yutkunmakla yetineceğim...Bir pilav için tüm mutfak alt-üst olur mu? Olur olur... Her şeye rağmen yapılan pilav olur mu? Olmaaazzz....
Canan, her zamanki gibi yine harika bir tarif, harika da görünüyor, yapımı da kolay gibi. Sadece yutkunuyorummm ...
03.02.2013, 23:35 | #3 |
|
Kestaneli pilav mı olur yahu Kestaneli pasta olur, kestane şekeri olur, kestaneli aşk olur... Pilav olmaz
04.02.2013, 00:06 | #4 |
|
Kestane sadece süsleme amaçlı mı kullanılıyor Pilava karıştırılmıyor mu?
04.02.2013, 00:10 | #5 |
|
Pilavın içine de karıştırılıyor CadII. Bir kaç tanesini de süslemek için ayırıyorsun.
|
04.02.2013, 21:07 | #7 |
|
Kestane kavrulup konuluyor demekki. Haşlama olarak değil.
Kokulu bir pilav olur buu. Ne güzelll. Ellerine sağlık, teşekkürler Canan. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
adet, biber, biberli, dakika, kestaneli, pilav, sıcak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |