19.03.2012, 12:27 | #1 |
|
Türkiye'de Eğitim ve Öğretim Sistemi
Türkiye'de eğitim ve öğretim sistemi
|
9 Üyemiz Rukia'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.03.2012, 15:53 | #2 |
|
Cevap: Türkiye'de Eğitim Ve Öğretim Sistemi
"Egitimdir ki; bir milleti ya özgür, bagimsiz, sanli, yüksek bir toplum olarak yasatir, ya da esaret ve sefalete terk eder...
Mustafa Kemal Atatürk" Resim üzerine yazdigin Atatürk'ün bu sözleri cok güzel Rukiacigim. Atasözlerimiz vardir, onlari yeri gelince nasihat gibi kullaniriz. Atatürk'ün bu tür sözlerini de, tipki Atasözleri gibi benimsemeli ve kullanmaliyiz. Konu icin tesekkürler ve ellerine saglik. |
5 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.03.2012, 16:11 | #3 |
|
Cevap: Türkiye'de Eğitim Ve Öğretim Sistemi
Bilgilerime bilgi kattığın için teşekkürler Rukia. Emeklerine sağlık |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.03.2012, 17:48 | #4 |
|
Cevap: Türkiye'de Eğitim ve Öğretim Sistemi
Sağlam bir eğitim sistemimiz yok maalesef..
26.06.2012, 12:04 | #5 |
|
Anlatılanlar çok doğru güzel bir paylaşım ama söylemeden geçemeyeceğim başlığı okuyunca tam bir fiyasko diyesim geldi
|
3 Üyemiz Supertramp'in Mesajına Teşekkür Etti. |
29.12.2013, 11:45 | #6 |
|
TÜİK-Türkiye istatistik kurumu 2012 yılı resmi verilerine göre,
Tüm Türkiye' de 6+ kişilerin eğitim seviyesine bakıldığında , Tüm Türkiye nüfusunun % 70' i sadece ilkokul mezunudur. İlkokuldan sonra okumamıştır. Gerçeği kabullenemediyseniz, bir daha okuyun. |
2 Üyemiz Sami'in Mesajına Teşekkür Etti. |
29.12.2013, 23:14 | #7 |
|
Eğitimde elimize yüzümüze bulaştırdığımız çok konu var. Her ile üniversite kampanyası sadece bunlardan bir tanesi.
29.12.2013, 23:37 | #8 |
|
Ne eğitimi, ne öğretimi, ne sistemi Yok öyle bir şey. Yalan bunlar. Bence öğrencileri kurtaracak tek şey okumak Ne bulurlarsa okusunlar. Algıları ancak bu şekilde gelişir. Aksi takdirde, hepsi düşünemeyen, algılayamayan, yorum yapamayan, çözüm üretemeyen bireyler olarak yetişecek
Etiketler |
anaokulu, atatürk, kanun, lise, maarif, metod, okul, öğretim, soru, sınav, türkiyede, yasa, yerleştirme, yükseköğretim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |