09.01.2012, 15:34 | #21 |
|
Cevap: Yavru Köpek Bakmak istiyorsanız Cinsi ne Olurdu?
Tesekkür ederim Memoli,inan öyle oluyor,hatta bazen cevrendeki Dostum dedigin insanlardan cok daha sadik Dost oluyor.
09.01.2012, 15:39 | #22 |
|
Bak işte bu dediğine 100 100 katılıyorum . Benim almanya da teyzem var diyor ki dediklerimi anlıyabilyorlar onlar benim herşeyim diye . Köpekler en iyi dostlardır. Ben dostlardan çok tekme yedim . Ama köpekten asla yemezsin kopekler çok sadıkdır ve iyi bir dost.
09.01.2012, 15:46 | #23 |
|
Memoli senin konuyu fena dagittik kusura bakma.
09.01.2012, 15:47 | #24 |
|
Sorun değil Ahenk . Seni anladım ben merak etme
09.01.2012, 18:56 | #25 |
|
Tesekkür ederim...
14.03.2014, 15:28 | #27 |
|
Bende ikisinden başka köpek bakmak istemem. Çok istiyorum ama bakımları zor hayvanlar, bakacam derken egoistçe ona işkence de çektirmek istemiyorum. O yüzden cesaret edemiyorum
Hükümetlerin icraatı olumsuz olupta millet itiraz etmez ve düşürmezse, bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir. Gerçekten şunun bunun oyuncağı olabilen milletler, haklarını algılamamışlar demektir. Ve böyle bir millet, denetim altında bulundurulmaya layık olur.. Mustafa Kemal ATATÜRK Benim dinim adalet, hak, vicdan.
Buna göre yaşayanlarla aynı dindeniz. Kendinize ne derseniz deyin, kim olursanız olun. Genç evli çifti üç ay kira ödemedi diye sokağa attıran hacı ile cennette olmaktansa, kediye ağlayan ateistle cehennemde yanmaya razıyım. İhsan Eliaçık |
2 Üyemiz ZeZe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
14.03.2014, 15:30 | #28 |
|
|
3 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
14.03.2014, 15:38 | #29 | |
|
Alıntı:
Maalesef bu güzel köpek, sıcak iklimde yaşıyamıyor vede kızak çekmeye çok alışık olduklarından mutlaka hergün yürüyüş egzersizi yaptırmak gerek, yoksa huysuzlaşıyor. |
|
14.03.2014, 15:41 | #30 | |
|
Alıntı:
|
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
isterseniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |