10.07.2011, 01:18 | #1 |
|
Kravat Bağlama Teknikleri :)
10.07.2011, 01:47 | #2 |
|
Cevap: Kravat Bağlama Teknikleri :)
Ne bu şimdi ? Teknik mi yani...
İşi bilmiyor bu hanım kızımız. Yaptığını iki hareketle dizimde bağlıyorum. Hem daha .......................... *** Faideli bir çalışma bilmeyenler izlesin öğrensin. Teşekkürler Real...
06.04.2013, 15:39 | #3 |
|
Değişik bir yöntem ve oldukça pratik.
|
2 Üyemiz Lion'in Mesajına Teşekkür Etti. |
06.04.2013, 16:23 | #4 |
|
Arkadaş şu kravat bağlamayı ve takmayı hiç beceremiyorum
|
2 Üyemiz Smashmouth'in Mesajına Teşekkür Etti. |
06.04.2013, 18:05 | #5 |
|
Kravat bağlama tekniği değil, kravat bağlama işkencesi resmen
"Tamam gelme. Bende başka bir ''hikaye'' bulurum kendime. Sen gibi olmasa da.. O'nuda başka severim. İnkar etmem varlığını, Ben de meşgul ettiğin yeri kopartır, ''eksik yaşarım''. Bir daha aynı yerden sevmem kimseyi." |
FaRoCK'in Mesajına Teşekkür Etti |
06.04.2013, 19:22 | #6 |
|
Ben kravat yerine kızı bağlasam (ayarlasam) ? Hem kız arkadaşım olur hem kravat bağlama işine kökten çözüm olur
Dipnot ; Forum Gerçek > Kadınların Dünyası > Saç, cilt ve vücut bakımı > Erkek Modası.. Acayip olmuş bence.. Israrla söylüyorum, acilen Erkeklerin Dünyası konu başlığı açılmalı
Etiketler |
bağlama, kravat, teknikleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |