31.03.2010, 11:52 | #21 |
|
Cevap: NazlıyüreĞim'den Patatesli Mantı Tarifi
Kesinlikle deneyeceğim. Bugün nedense iştahım kabardı.
31.03.2010, 12:28 | #22 |
|
Ben denemeyeceğim biri yapsında ben yeyim diye bekliyeceğim.
Ellerine sağlık nazlı süper görüntü. |
31.03.2010, 14:38 | #23 |
|
Ellerine sağlık NazlıYüreğim... Doğru söyle annene yaptırdın dimi...
31.03.2010, 14:40 | #24 | |
|
Alıntı:
Hiçte bilem çok kırıldım şincik Annem sadece yerken elini sürdü |
|
Nazlı'in Mesajına Teşekkür Etti |
31.03.2010, 16:05 | #25 |
|
Ellerine sağlık Nazlı çok güzel görünüyor gerçekten canım çekti sankim...
Halbuki yeni kalkmıştım yemekten ya |
31.03.2010, 16:46 | #26 |
|
Yaz geliyormuş... Nedense sadece bayanlara geliyor. Erkek milleti koca göbekleri ile plajlarda boy gösterecek yine.
* * * * Nazlı bunun patatesli olması hoşuma gitti. Severim ama şimdilik sadece severim. Yiyemem. Ellerine sağlık... |
31.03.2010, 17:42 | #27 |
|
Ellerine saglık Nazlı çok guzel olmuş .
Patatesli olmasıda ayrı bir lezzet katıyor .Hiçte buyuk olmuş deme bencede buyuk daha guzel oluyor insan mantı yedigini anlıyor . Kayserililer bir kaşıga 40 tane sıgdırmakla ovunuyorlar ,ama ben bir turlu alışamadım gitti ,mantı yedigimi bir turlu anlayamıyorum .
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
Megan'in Mesajına Teşekkür Etti |
31.03.2010, 17:50 | #28 | |
|
Alıntı:
Gelsin diyetler ,gitsin spor salonları .Yok 100 gr .verdim yok 2 kilo verdim diye bir yarış surer gider . Ama ote yandan erkeklerin çogunun umurunda bile degildir ,göbegi varmış biraz kilosu varmış aklına bile gelmez . Bence burada sorun kadın psikolojisinde ,illa birbirleriyle yarışacaklar . Vucut guzelligiyle (bakımlı olmak ayrı ),birbirini alt etmeye çalışmaktansa farklı özelliklerini ortaya koyarak pekala erkekleri etkilemeleri mumkun . Ama ne yazıkki toplumumuzun(ister erkek olsun ,ister kadın olsun hiç farketmiyor ) kadın vucuduna bakış açılarından dolayı hep onların fizikleri göz onunde . Reklamlarda erkek vucudu ne kadar ilgi çekiyor ,hepimiz goruyoruz varsa yoksa kadın vucudu . Durum böyle olunca bu yaşamımızada yansıyor ve baharın geldigi şu gunlerde sevgili bayanlarımız için tabiri caizse çin işkenceleri başlıyor,formumuzun tum bayanlarına vucutları ve kilolarıyla barışık bir yaz geçirmelerini temenni ederim .
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
|
2 Üyemiz Megan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
02.07.2011, 01:48 | #30 | |
|
Alıntı:
Yaparım ki |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
mantı, nazlıyüreĞimden, patatesli, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |