06.01.2010, 21:28 | #1 |
|
Kağıt Maket Çalışmaları...
06.01.2010, 21:37 | #2 |
|
Cevap: Kağıt Maket Çalışmaları...
Ufakken hikaye kitaplarım vardı, hatta hala dururlar, onların içini açınca sayfalar arasında böyle maketler olurdu. Hikaye sahnelenmiş gibi, çok hoşuma gideri.
Çocuklar için ilginç, ama büyükler için ne kadar ilginçtir bilemem. En azından benim için artık ilginç olmadığını biliyorum. Teşekkürler Emel. |
06.01.2010, 22:49 | #4 |
|
Hepside çok güzel çok beğendim,ne kadar emek verilmiş
Sabır işi bravo valla Teşekkürler Emelcim |
19.01.2013, 22:21 | #5 |
|
Okul yıllarında karton mukavvalar ile çalışma yapmıştık.
3 er kişilik sıralarda yapması zor olsa da çizip, kesmiştik. Bu değişik marifet istiyor sanırım. Teşekkürler **EMEL** . |
Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti |
20.01.2013, 16:10 | #7 |
|
Vay vay vay!
Elele tutuşan çocuklardan nerelere gelmiş millet! Ben hala sadece elele tutuşan çocuklar yapabiliyorum. :P |
Never'in Mesajına Teşekkür Etti |
20.01.2013, 17:42 | #8 |
|
Çok güzeller...
Denemek isterdim... Teşekkürler |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
maket |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |