29.01.2009, 19:32 | #1 |
|
Çoğu Bay Kravat Bağlamayı BilmiyoR...
arkadaşlar 2 çeşit bağlama şekli aşağıda verilmiştir...
Kravat nasıl Windsor tipi bağlanır ?Geniş ve üçgen. Geniş yakalı gömleklerle en iyi uyumu sağlar. 1. Geniş uç "A" aşağı yukarı 30 cm. dar ucun "B" aşağısına uzantılmalıdır. Geniş ucu "A" dar ucun "B" üzerinden çapraz olarak geçirin. 2. Geniş ucu "A", yaka ile oluşan ilmek arasından gegeçirip aşağı dogru çekin. 3. Geniş ucu "A" dar ucun "B" altından sola doğru geçekin ve tekrar ilmekten geçirin. 4. Geniş ucu "A" sol taraftan sağ tarafa Getirin. 5. Geniş ucu "A" tekrar ilmekten geçirin. 6. Geniş ucu "A", ön tarafta oluşan düğümün içinden aşağı doğru çekin. 7. İki elinizi kullanarak kravatı yakaya doğru dikkatlice sıkıştırın. Kravat nasıl Pratt(Shelby) tipi bağlanır ? 1. Kravatı ters çevirerek boynunuzdan geçirerek başlayın. Geniş ucu "A" dar ucun "B" altından çapraz duruma getirin. 2. Geniş ucu "A", dar ucun "B" altında ve sonra üstünden geçirin. 3. ilmeği aşagı doğru çekip sıkıştırın. 4. Geniş ucu "A" üstten sol tarafa alın. 5. Geniş ucu "A" ilmeğin arkasından yukarı doğru çekin. 6. Geniş ucu "A" düğümün içinden geçirin ve dikkatlice sıkıştırın. Geniş uç "A" kemer tokanıza değmelidir. |
29.01.2009, 19:35 | #2 |
|
Cevap: Çoğu Bay Kravat Bağlamayı BilmiyoR...
Ben hala lisedeki ince bez kravatımı bağlar gibi bağlıyorum.
Allah'tan kravat takmak eskisi kadar önemli değil de kurtarıyoruz durumu. En son 2006'da takmıştım. |
29.01.2009, 20:41 | #3 |
|
Cevap: Çoğu Bay Kravat Bağlamayı BilmiyoR...
Her bey senin kadar şanslı değil ama...
Ve elinde acaba bunu kim bağlar diye bakan tipler oluyor...:shysterical: |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bağlama, gıravat, kravat, yöntemleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |