26.10.2020, 12:16 | #11 | |
|
Cevap: Telefon Önerileri
Alıntı:
O konuda sende haklısın sevgili arkadaşım. Dolar az önce 8 lirayıda geçtiğini düşünürsek. Zaten bende o yüzden apple'a yönelmenin akıl karı olmadığını söyleyenlerdenim.
26.10.2020, 12:34 | #12 | |
|
Alıntı:
|
|
3 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.10.2020, 18:06 | #13 |
|
Ömrü bitiyor. Yedekle diye hergün mesaj geliyor sevgili @Tura. Özellikleri biraz daha gelişmişini almayı planlıyorum. Hayat pahalı olsada tanımadığım bir semte gittiğimde beni kurtarıyor. Bu nedenle akıllı telefonları seviyorum.
|
26.10.2020, 18:10 | #14 | |
|
Alıntı:
|
|
26.10.2020, 18:12 | #15 |
|
Huawei için Google Maps uygulaması yüklenemiyor dediler. O nedenle akıl danışayım dedim bende.
|
3 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.10.2020, 18:17 | #16 |
|
Bende yüklü. Eskiden mi vardı yoksa sonradan mı yüklendi bak bunu bilmiyorum.
|
26.10.2020, 18:19 | #17 |
|
Bir sene öncesine kadar herşey normaldi. Bir senedir sanırım yükleme yapılamıyor. Önceden olanlarda sorun yok.
|
26.10.2020, 18:22 | #18 |
|
Hııı...tamam şimdi oldu. Ama aklım xiaomi'lerde. Yenileyeceğim zaman bu hakkımı xiaomi den tarafa kullanacağım.
|
26.10.2020, 18:33 | #19 |
|
Şuan için en iyisi o gibi
|
26.10.2020, 19:08 | #20 |
|
Bu senenin en iyi telefonu OnePlus'u seçmişler. Fiyat olarak ne kadardır bilemiyorum. Hepsi zaten bir televizyon fiyatı. İyi bir telefon için 10 bini gözden çıkarmadan olmuyor, yoksa her sene telefon değiştirilir. |
4 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
önerileri, telefon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |