|
Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz |
|
Seçenekler |
16.12.2014, 11:24 | #1 |
|
Yılbaşında Evde Ne Yapılır?
HEDİYE ÇEKİLİŞİ |
16.12.2014, 11:29 | #2 |
|
Cevap: Yılbaşında Evde Ne Yapılır?
Birde en güzel uyunur
Araya reklam linkleri sıkıştırmayaydın iyiymiş
Hükümetlerin icraatı olumsuz olupta millet itiraz etmez ve düşürmezse, bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir. Gerçekten şunun bunun oyuncağı olabilen milletler, haklarını algılamamışlar demektir. Ve böyle bir millet, denetim altında bulundurulmaya layık olur.. Mustafa Kemal ATATÜRK Benim dinim adalet, hak, vicdan.
Buna göre yaşayanlarla aynı dindeniz. Kendinize ne derseniz deyin, kim olursanız olun. Genç evli çifti üç ay kira ödemedi diye sokağa attıran hacı ile cennette olmaktansa, kediye ağlayan ateistle cehennemde yanmaya razıyım. İhsan Eliaçık |
16.12.2014, 13:28 | #3 |
|
Babamın tombala için her birimize ayırdığı harçlık ve dayımın kazanmam için gösterdiği çaba ( Ki her defasında boşa gitmezdi) gözümün önünde canlandı bir an Güzel anılar...
Önerilere gelince; herhangi bir günde yapılabilecek öneriler
16.12.2014, 15:07 | #4 |
|
Yılbaşını evde geçiriyorsan bir daha sanki hiç yemek yemeyecekmişsin gibi yersin |
16.12.2014, 20:35 | #5 |
|
Yılbaşı tatili 5 gün.. Büyük Ada' da olacağım zaten
Ooo beş gün de neler yapılmaz ki..! Acayip şeyler yapacağım |
16.12.2014, 20:43 | #6 |
|
Bende uyumayı planlıyorum birilerinin daha güzel önerileri varsa beni de dahil ederse ayrı mesele :P
|
16.12.2014, 21:32 | #7 |
|
Yılbaşı gecesi en güzel evde olmak bence...
Arkadaşları ile evde toplanacaklara benden bir öneri o zaman kıyafet balosu yapsınlar... Bir yılbaşında arkadaşlarla yaptık... Hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum... |
16.12.2014, 23:27 | #9 |
|
Yattim reco kalktim reco, muhalifine kadar her kanalda reco;reco lisesi, reco parki, reco bilbordlari, biktim lanzannimca bir baris antlasmasi yapmaliyim alkolle hic olmazsa bu geceligine, istesen de istemesen de
16.12.2014, 23:37 | #10 |
|
Haklısın abi en çok tercih edileni |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
evde, karaoke, tombala, yapılır, yılbaşında |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |