|
Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz |
|
Seçenekler |
07.08.2014, 16:48 | #1 |
|
Topuklu Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Topuklu ayakkabı bir çok kadının arzu nesnesi bayıldığı hatta almaya doyamadığı en güzel parça.Modanın vazgeçilmez parçası olan topuklu ayakkabılar kadın vücudunda süper ilüzyonlar yarattığı gibi dişiliğimizi ön plana çıkartan en önemli ayrıntılardan biridir.Boyumuzu uzatması bir yana daha dik durmamızı kendimizden emin bir duruş kazanmamızı sağlar.Sadece bunları yapmakla kalmayıp kalçalarımızı daha yüksek gösterir ve vücut proporsiyonumuzu mükemmel bir forma kavuşturur.Her güzel şey gibi bayılarak aldığımız topuklu ayakkabılarımızı giymek bazılarımız için göründüğü kadarda basit değildir.Dengede durabilmek saatler boyu topuklu ayakkabılar üzerinde durmak görüntü açısında güzel olsa da doğru ayakkabı seçilmediğinde sağlığımıza zarar verdiği gibi yürümemizi de zorlaştırır Kaynak |
5 Üyemiz LifeisBeautiful'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2014, 16:59 | #2 |
|
Cevap: Topuklu Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Dolgu ve paltform toplu ayakkaıları severek kullanıyorum... Boyum uzun ama olsun topuklu giymek hoşuma gidiyor...
Teşekkürler Life... |
4 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2014, 17:13 | #3 | |
|
Alıntı:
|
|
3 Üyemiz LifeisBeautiful'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2014, 17:29 | #4 |
|
O ağrıyı hiç sorma... Bazen elime alasım gelir yanlı ayak yürü rahat rahat...
Akıllandım artık uzun süre ayakkta kalacaksam rahat dolgu topuk giyiyorum... |
3 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2014, 19:03 | #5 | |
|
Alıntı:
|
|
3 Üyemiz LifeisBeautiful'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2014, 19:08 | #6 | |
|
Alıntı:
|
|
3 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2014, 19:10 | #7 |
|
Ayak sağlığı çok önemli. Çok yüksek ayakkabılar belli bir süreden sonra ayakta deformasyona sebep olabiliyor. Bu yüzden ayakkabı alırken mutlaka rahat olmasına da dikkat etmek gerekiyor.
Benim için çalışırken topuklu ayakkabı vazgeçilmezim. Ama çok yorucu olacak günlerde dolgu topuk ise kurtarıcım. Yazın ise dümdüz babetler çok rahat. |
4 Üyemiz Mathematician'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2014, 19:23 | #8 |
|
Kadın dediğin topuklu giymeli arkadaş, o zaman kendini tam kadın gibi hissediyorsun. Ben de her tarz giyiyorum ama platformlu botlarım hariç çok nadir giyiyorum.
|
2 Üyemiz LifeisBeautiful'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2014, 19:28 | #9 | |
|
Alıntı:
Aynı fikirdeğim Life... Hele yazın şort ve dolgu topuklu ayakkabı kombinasyonu harika oluyor.... |
|
2 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.08.2014, 20:18 | #10 |
|
Tulum ve platform topuk favorim.
|
2 Üyemiz LifeisBeautiful'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
alırken, ayakkabı, ayakkabıçesitleri, dikkat, edilmeli, heygirl, kadınca, nelere, platform, shoes, stiletto, topuklu, topuklubilgileri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |