20.02.2014, 12:52 | #1 |
|
Ciğerli Arnavut Böreği Tarifi
|
20.02.2014, 13:05 | #2 |
|
Cevap: Ciğerli Arnavut Böreği Tarifi
Ha haaaa... Moderatör Lion yemek konusu açmış hem de süperr... Harika ama, az zahmetli bir börek bu Mehmet Yaşin kıymalısını yapsa da yesek |
20.02.2014, 13:08 | #3 |
|
Malumunuz, Böreği her fırsatta övüyorum belki canınız çekmiştir diyerekten tabi bir de gogıl emmiye de danışmak suretiyle tarifi buldum.
|
20.02.2014, 15:55 | #4 |
|
Bir insanın midesi nasıl bu kadar saçmalayabilir ki? Tamam sakatat yiyemiyorum. Fakat resimde dahi görünce sanki yemişim gibi midenin alt üst olması ne alaka? Ama inat bu ya sonuna kadar okumayı başardım. (hala midem bulanıyor)
|
20.02.2014, 17:13 | #5 |
|
Kıştan kalma kiloları vermenin zamanı hamur işine ve dünyanın en güzel tadı tatlıya veda zamanı |
20.02.2014, 17:18 | #6 |
|
Resimler sana ait olsaydı çok daha makbule geçerdi.
20.02.2014, 17:38 | #8 |
|
@ReaL, aklımdaydı da bizimkiler memleketten döneli birkaç gün oldu, beraberinde de misafir getirmişler. Hani yalnız dönseler punduna getirip hemen yaptırır, resim de şey ederdim.
(Gerçi dükkanda olduğumdan olay anını denk getirmem de zor olurdu) |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
arnavut, bã¶reäŸi, böreği, ciäŸerli, ciğerli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |