10.12.2014, 13:17 | #1 |
|
Tavuklu Mantı
Bilindik iç harcının aksine daha hafif bir seçenek olan tavuklu mantı tarifini evdekiler çok sevecek. Malzemeler
İç harcı için:
Haşlamak için:
Sosu için:
Üzeri için:
Nasıl yapılır Mantı hamurunu hazırlamak için; unu mutfak tezgahı üzerine alın. Orta kısmını havuz gibi açın. Yumurtayı ekleyin. Yumurtayı una yedirerek suyu azar azar ekleyin. Tüm malzemeyi toparlanana kadar karıştırın. Kaynak |
3 Üyemiz Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti. |
10.12.2014, 13:51 | #2 |
|
Cevap: Tavuklu Mantı
Bak, canım çekti şimdi Liaaa.
Yapsam mı ki.... Tavuklu mantıyı, hazır yufkadan sosyete mantısı olarak yemiştim. Tadı güzeldi. Hele bir de açma hamurla daha güzel olur. Tavuk ciğeriyle de yapılanı var. Pişirilmeden önce fırınlanıp kızartılıp üzerine tavuk suyu dökülüyor. Fırında pişiriliyor. Sevmedim onu ben. Teşekkürler . |
3 Üyemiz Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti. |
10.12.2014, 14:03 | #3 |
|
|
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
10.12.2014, 14:23 | #5 | |
|
Alıntı:
|
|
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.05.2015, 17:37 | #6 |
|
Et sevmeyen biri olarak bana uyan bir tarif deneyeceğim.
Teşekkürler. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
kadar, kaşığı, mantı, tavuk, tavuklu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |