19.04.2013, 00:17 | #11 |
|
Cevap: YÖK'ten Formasyon Müjdesi
Azimle yatıp, uğraşmamayı bekliyorum ve bölümümden nefret ediyorum. =)
|
5 Üyemiz Persephone'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.04.2013, 10:45 | #12 |
|
Pedagojik formasyon önemli bir "NOSYON" dur. Konuya ilgisi olanlar almalıdır. Öğretmenlik yapıp yapmaması da çok önemli değil. Zaten formasyon alan da almayana da sözlü sınavlarda bakanın göbek adı soruluyormuş. İmtihana girecekler tüm bakanların göbek adını ezberleyerek imtihana girsinler.
|
4 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.04.2013, 12:21 | #13 |
|
Yerinde bir karar. Dediğiniz gibi bunların sağı solu belli olmaz, inşallah vazgeçemezler..
|
5 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.04.2013, 16:28 | #14 |
|
Kaldırma sebepleri Eğitim Fakültelerine haksızlık olduğunu düşünüyorlardı şimdi ne olduda fikirleri değişti acaba..
Formasyon verseler ne olacakki sistem değişmedikçe din dersi öğretmeni taban puanıyla alınıyor diğerler bölümler enaz 90 puan alması gerekiyor.. |
4 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.04.2013, 01:12 | #15 |
|
Arkadaş, iyice çorba ettiler bu işi. Musluk gibi bir aç, olmadı kapa falan. FEF mezunları öğretmenliği tercih etmeyi bırakıp alanı üzerinde yoğunlaşsa - ki şu an ki Türkiye'de bu pekte mümkün değil - bilim alanında daha büyük gelişmeler kaydederiz. FEF bilimdir, EF ise eğitim.
Etiketler |
fen edebiyat fakültesi, formasyon, formasyon son durum, karar, öğretmenlik, yökten |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |