30.09.2010, 16:49 | #21 |
|
Cevap: Maket ve Diorama Çalışmalarım
Detayların anlatımı ile daha çok mana kazanmış durumda maketler
Benimde kağıt peçete ve tuvalet kağıdı rulolarından, üzerine tutkalla yapıştırılan tuvalet kağıtlarından şekil verilmiş bir cadı şatom vardır. Gören bir arkadaş benimle dalga geçmişti |
3 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.09.2010, 16:52 | #22 |
|
O arkadaşı tanıyorum ben...
01.10.2010, 00:00 | #23 |
|
Çok güzel çalışmalar .
Bir zamanlar benimde karakalem çalışmalarım vardı.Lise yıllarımda da öğretmenlerimin karikatürlerini çizerdim. Sakın ısrar etmeyin göstermem burada Teşekkürler serkanen |
Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti |
01.10.2010, 00:32 | #24 |
|
Ellerine sağlık
Bende cezaevinde, bir gazeteci abimizin kibrit çöplerini gazetelere yapıştırarak oluşturduğu tahtalardan yaptığı gemi maketlerinde amele olarak çalışmıştım. Kabiliyetsiz olduğum için sadece yapıştırma işinde kaldım ama ortaya çıkan gemilerde emeğim olduğu için bayağı bir mutlu olmuştum... İnsanların böyle yeteneklerinin olmasını hep kıskanmışımdır... Çok güzel birşey bu... (Kıskanmak değil tabi ki, yetenekli oluşları )
01.10.2010, 00:52 | #25 |
|
Çok güzel gerçekten insanın bir hobisinin olması, emek verip ortaya birşeyler çıkarması...
Benim en çok kıskandığım kişi dedemdi bu konuda süper şeyler ortaya çıkarıyordu ama hiç bir zaman onun gibi yetenekli olamıyorum Teşekkürler Sekanen ellerine sağlık devam ettirirsin umarım bizde yeni resimlerini görme fırsatı yakalarız |
Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
çalışmalarım, maket |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |