|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
|
Seçenekler |
16.07.2013, 13:09 | #11 |
|
Cevap: Ali İsmail Korkmaz Katilleri Gözaltında..
Bozuk diye tanımlanan CD kriminale gönderilmiş. Oradan çıkacak sonuç önemli..
16.07.2013, 13:14 | #12 |
|
Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında gaz maskeli, coplu ve beyzbol sopalı 5-6 kişi tarafından dövülen ve 38 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden 19 yaşındaki Eskişehir Üniversitesi öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada ortaya çıkan ikinci tanık o gece evinin balkonundan olan biteni izlediğini anlattı. İsmail Saymaz'ın Radikal’de yer alan haberine göre, tanık ifadesinde sokaktan, “Vurmayın, öldüm” sesleri geldiğini, fırıncının müdahale etmeden baktığını anlattı. Sonra 4 sivil ve 3 resmi polisi copla, sivil genci meşe odunuyla gördüğünü belirten tanık, şöyle devam etti: “Sivil vatandaşın elinde meşe sopası gördüm. Üzerinde dizden aşağısı beyaz şeritli siyah renkli eşofman vardı. Bu sivil vatandaş fırının önünde polislere ‘Siz bize destek olursanız hepsini sinkaf ederiz’ dedi. Polisler ile bu sivil vatandaş oradan gelip geçen vatandaşlara vuruyorlardı. Bu sivil vatandaş yine bağırarak, ‘Bugün 34 kişiyi götürdüm’ diyordu. Yolda gelirken yemin ettim. Yaşım 36, 36 tanesini götüreceğim’ dedi. Odatv.com
16.07.2013, 13:19 | #13 |
|
Bu olaylarda beni etkileyen en büyük acı 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmazın ölümü oldu. Bu olayla ilgili duyduğum her haberden sonra içimde inanılmaz bir acı hissediyorum.
Bizler tanımadığımız halde bu acıyı yürekten hissediyoruz ya ailesi bu acıya nasıl dayanabilecekki.. Onlarca kameranın olduğu yerden görüntüyü alan tek bir kameranın çıkmaması çok ilginç.. |
3 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
16.07.2013, 13:51 | #14 |
|
Resmen faili meçhüllerin ülkesi haline geldik kamera kayıtları kaybedeliyor dediller yok oluyor !
|
2 Üyemiz Cagliostro'in Mesajına Teşekkür Etti. |
16.07.2013, 16:10 | #15 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Tabikibu bu sözleri serbest birakilanlarda duymus olmasi lazim, böylelikle bunlari susturabilme zamani Mahkeme tarafindanda burada sunulmus olmasi lazim. Senelerden beri, "AKP´nin sundugu Serefsiz Sakli tanik tarafindan", onca Subayimiz, Generalimiz Hapislerde yatiyor. Böyle siddet Potensiyeli tespit edilmis durumlarda, bunlari serbest birakip, bunlara karsi saniklik yapanlari susturabilmesini saglamalari, daha dogru olabilecegini düsünmüyorum. Burada Makamlarin durumu aydinlatmak icin calistigindan yüksek sekilde kuskulu oldugumu söyliyebilirim.
16.07.2013, 19:10 | #16 |
|
Ve gerçek ortaya çıkar..
Eskişehir’de Gezi eylemleri sırasında Ali İsmail Korkmaz’a saldıranlar arasında polisinde olduğu ortaya çıktı. Saldırı anını kayıt altına alan kameralar polis tarafından soruşturma için alındıktan sonra bazı bölümlerinin silindiği ortaya çıkmıştı. Soruşturmayı yürüten savcı silinen o görüntülerin izini sürerken, eldeki kayıtlar ve tanık ifadeleri, saldırıyı yapanlar arasında polislerin olduğunu da açığa çıkarıyor. GÖRÜNTÜLERDEKİ SİVİL KİŞİYE DİKKAT BirGün Gazetesi’nden Doğu Eroğlu imzalı haberde Ali İsmail Korkmaz’ın saldırıya uğradığı görüntülerdeki bir şahsın Eskişehir’de bir sivil polis olduğu tespit edildi. Beşik Otel’in kamera kayıtlarını inceleyen Eskişehir demokratik kitle örgütleri, görüntülerde yer alan eli coplu bir kişinin Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde çalışan bir sivil polis olduğunu teşhis etti. Eskişehir’deki birçok basın açıklamasını takip eden bu polisin olay günü görüntüsü ve eski fotoğrafları paylaşıldı. Ne demişti? TANIK: 3 RESMİ POLİSİ COPLA GÖRDÜM Olay anını anlatan tanık, sokaktan, “Vurmayın, öldüm” sesleri geldiğini, fırıncının müdahale etmeden baktığını anlattı. Sonra 4 sivil ve 3 resmi polisi copla, sivil genci meşe odunuyla gördüğünü belirten tanık şöyle devam etti: ‘Sivil vatandaşın elinde meşe sopası gördüm. Üzerinde dizden aşağısı beyaz şeritli siyah renkli eşofman vardı. Bu sivil vatandaş fırının önünde polislere ‘Siz bize destek olursanız hepsini sinkaf ederiz’ dedi. Polisler ile bu sivil vatandaş oradan gelip geçen vatandaşlara vuruyorlardı. Bu sivil vatandaş yine bağırarak, ‘Bugün 34 kişiyi götürdüm’ diyordu. Yolda gelirken yemin ettim. Yaşım 36, 36 tanesini götüreceğim’ dedi. Odatv.com
Etiketler |
gözaltına, gözaltında, ismail, katilleri, korkmaz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |