|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
|
Seçenekler |
08.06.2020, 15:02 | #1 |
|
İstanbul’da Dehşete Düşüren Görüntüler
İstanbul’da Dehşete Düşüren Görüntüler
Yolları trafiğe kapatan magandalar havaya ateş açtı. Asker uğurlamasında sosyal mesafeyi hiçe sayıp halay çektiler. |
08.06.2020, 15:30 | #2 |
|
Cevap: İstanbul’da Dehşete Düşüren Görüntüler
Vatandaşa kızmıyorum. AVMleri, barları, kahvehaneleri, kuaförleri açıp ekonomi kalkınsın diye sosyal mesafe diye yırtınmayı biliyorlar. Sahiller şu anda tıklım tıklım, korona dalışları yapılıyor. Bu milleti aylarca eve kapatırsanız görmedik gibi sosyalleşirler tabi. Devletin istediği oluyor ekonomiyi kalkındırıyorlar. |
08.06.2020, 21:02 | #3 |
|
Sürü işi bizim işimiz...
CEPTEN GÖNDERİLDİ
08.06.2020, 21:20 | #4 |
|
Ben hükümete kızdığım kadar, halka da kızıyorum. Halâ durumun ciddiyetini anlamış değiller. Ha bu durumda, dip dibe eğlence yapacağınıza, uzaktan uğurlayın.
Tapatalk ile gönderildi. |
08.06.2020, 22:54 | #5 |
|
Hepsi Planli, Büyük Yahudistan ugruna AKP Secmeni hasta garantisi verilen Hastanelerde yatip, son nefesini verdikten sonra, bu kadar Imam hatipliye is cikartip, Türk Ulusunu Mezara gömme Planlari!.
Türkiyenin Muhtaci oldugu halde, memlekette maske sattirmayip, Deli Dana Sigirlarini Türkiyeye satan Sirplara kadar Sultanatimiz Maskeleri yollarken, Secmenleri ölmekteydi!.
08.06.2020, 23:16 | #6 |
|
Bu fotoğrafların sonuçları olacak
|
09.06.2020, 01:23 | #7 |
|
Hükümete kızdığımdan daha fazla millete kızıyorum. Hatta sinirlerim tepeme çıkıyor, acaip şekilde sinir oluyorum. Yahu devlet sizin başınıza teker teker polis mi diksin? Beyniniz nerde? Her yer açılmış olabilir ama koşup gidip ağız ağza kutlamalar mı yapmak zorundasınız. Bu kadar aptal olunamaz yahu. Onca uyarıya rağmen hâlâ kimseyi dinlemeyip aptallıkta ısrar edenlerin hepsi ölse kimsenin umrunda değil. Toprak çağırdı demek denir geçilir ama millete bulaştırıyorlar. Bu embesiller bulunmalı ve cinayete teşebbüsten hapis cezası almalı. Adamları buluyorlar ödül gibi 300-500 lira ceza kesip gönderiyorlar. Oysa alacaksın eline güzel bi sopa, yer misin yemez misin diye bir güzel girişeceksin, ondan sonra da mahkemede cinayete teşebbüsten yargılayacaksın. Senin yüzünden ben evde tıkılıp kalmaya mecbur muyum be hey ahmak. |
5 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
dehşete, düşüren, görüntüler, istanbul’da, İstanbul’da |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |