|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
|
Seçenekler |
28.06.2016, 15:25 | #81 |
|
Cevap: TRT Programcısı: Namaz Kılmayan İdam Edilir, Çöpe Atılır!
Bu kendini bilmez dinciler var ya;
Kamerayı karşılarında görünce, şeytanı görmüş gibi şaşırıyorlar...Ne söyleyeceklerini bilemiyorlar...
28.06.2016, 15:46 | #82 |
|
Hem iftira atacaksın hem de yasal yollara başvuracağım diyeceksin, işte bunu anlayabilmek mümkün değil.
İftira, şantaj, tehdit üçü bir arada. Demek ki burada başka hesaplar var. Tartışmayı eğer karşındakinin kişiliğine ve daha önce vaptıklarına yöneltiyorsanız hem de ıspatsız delilsiz, bu o konuda söylenecek sözünüzün kalmadığının da itirafıdır aynı zamanda. İsmini vermeyeyim; bu forumda, o belki benim henüz kim olduğumu bilmiyordur ama daha önce yazdığım bir forumda zaman zaman tartıştığımız bir arkadaşla yine tartışıyoruz, şimdi benim veya onun daha önce başka forumda olması bir suç mudur, karşımdakini bununla itham edebilir miyim! Olacak şey değil. Sonra, Yalansa niye sinirleniyorsun'' gibi bir ifadeyle karşılaştım yazıların birinde ancak zaten yalan sinirlendirir insanı, doğruya niye sinirleneyim ki!.. O yüzden Aristo'yu çok iyi anlayabiliyorum çünkü hiç bir hakaret beni iftira ve yalan kadar rahatsız etmez ben de aynı durumda kalsaydım aynı tepkiyi verirdim açık söylüyorum. |
28.06.2016, 15:58 | #83 | |
|
Alıntı:
Aristo nun internetteki faaliyetlerini herkes biliyordur zaten. Kimsenin şaşırdığını düşünnüyorum sen hariç. Delikanlı adam yalan söylemez beni bilen bilir. Sen bosuna yorulma..
Slower'in Mesajına Teşekkür Etti |
28.06.2016, 16:04 | #84 |
|
Ne o!.. bende aynı tepkiyi verirdim deyince, tam da tahmin ettiğim gibi şunu da bir sinirlendireyim parsayı toplayayım mı diyorsun yoksa...
Çok beklersin. |
28.06.2016, 16:14 | #85 |
|
Gonca gül susmaya ne dersin ?
28.06.2016, 16:17 | #86 |
|
|
28.06.2016, 16:59 | #87 |
|
@Aristo boş işlerle uğraşıyorsun kendin de iyi biliyorsun boş yere yorulmayalım..
Biraz ufkunu genişlet; sporla ilgilen, doğayla ilgilen, börtü böcekle ilgilen hayvan besle... Benim ateizlere en büyük önerim sosyal çevre edinin ! akşama kadar oturmayın pc başında. İnsanlara biraz sevgiyle yaklaşın, doğaya karışın, yaşamak çok güzel ! İnsanlarla kaynaşın arkadaş olun. Yalnız kaldığınızdan oluyor hep bunlar. Yalnız kalmayın. Çok üzülüyorum ben size
28.06.2016, 17:14 | #88 |
|
Konu, konu hakkında yazışmanın dışında, bir de kişisel çatışmaya dönüştüğü için şimdilik kilitliyorum. |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
28.06.2016, 18:14 | #89 |
|
Konu iki kez kilitlenmiş, tekrar açılmış. Son kez de ben açtım.
Etiketler |
atılır, çöpe, edilir, idam, kılmayan, namaz, programcısı, trtde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |