10.12.2015, 00:51 | #1 |
|
Fıstıklı Baklava Kek
Fıstıklı Baklava Kek
4 adet yumurta (oda sıcaklığında)
30 yaprak baklava yufkası
2 su bardağı su
Şerbeti için şeker ve suyu şeker eriyinceye kadar kaynatın. ateşten alamaya yakın limon suyunu koyup soğutun. Kekiniz piştikten sonra soğutup yatay olarak ortadan ikiye bölün.
Fırın kabınızın tabanını yağlayın. Tüm baklavalık yufkaları fırın kabınızın tabanına göre kesin. Keki yaptığınız fırın kabını kullanın.
10.12.2015, 01:07 | #2 |
|
Cevap: Fıstıklı Baklava Kek
Nideyim nerelere gideyim?.Böyle bir lezzet olunca insan kendini peri masallarında zanneder adeta Suzim!
|
10.12.2015, 01:11 | #3 | |
|
Alıntı:
Bir yere gitmeden tadına bakın C.Doğan, ada ayıralım biraz
10.12.2015, 01:22 | #4 |
|
Bu tatlıyı ne gördüm ne duydum .
Çok değişik bi şey . Birazda meşakkatli .
10.12.2015, 01:24 | #5 |
|
Eeee tabii!Hiçbir güzel şey kolay olmaz!Emek vermek lazım;ama ben hazır lop seviyorum!.Bul karayı al parayı misali!
|
10.12.2015, 02:18 | #6 |
|
Ayırın, ayırın valla. Gücüm bu kadar. Bu kadar yazabiliyorum. |
10.12.2015, 02:21 | #7 |
|
Alacağımız olsun
10.12.2015, 09:12 | #9 | |
|
Alıntı:
Gözlerim yaşardı. Duygusallaştım. Ne yazacağımı bilemiyorum. Teşekkür ederim Cem. İnsanın böyle düşünceli arkadaşları olması çok güzel. |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
baklava, fıstıklı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |